Praktische informatie

Aanvangstijden

Alle groepen beginnen om 9.00 uur. Uw kind kan gebracht worden tussen 8.45 en 9.00 uur.

Eten en drinken

U geeft uw kind zelf fruit en eten voor de lunch mee. In overleg met de groepsleiding wordt het eten op de groep voorbereid. Bijvoorbeeld opwarmen, malen, fijnsnijden, of pureren. De groep zorgt voor water, ranja of melk.

Faciliteiten

In het gebouw kunnen we gebruik maken van o.a. een gymzaal, een zwembad, een snoezelruimte en een zachte speelruimte om optimaal aan de ontwikkeling van de kinderen te werken.

Parkeren

Zandoogjes
Op de parkeerplaats naast het pand (tussen de Zandoogjes en de sportschool) of achter het pand aan de kant van de Ettensebaan. Niet parkeren aan de voorzijde van de Zandoogjes en niet parkeren op de parkeerplaatsen van de sportschool.

Kobalt
U kunt parkeren op de parkeerplaats voor Kobalt. De invalideparkeerplaatsen zijn tussen 8.30 en 9.15 en 15.00 en 15.45 gereserveerd voor de taxibussen. Op andere tijden mag u met een invalidenkaart de parkeerplaats gebruiken

Vervoer

U kunt uw kind zelf brengen en halen, maar misschien heeft u recht op een vergoeding voor vervoer met de taxi. Dit is afhankelijk van de toegewezen beschikking. Heeft u recht op vervoer en wilt u hier gebruik van maken? Bespreek dit met de groepsleiding. Zij weten de juiste route te bewandelen.

Vervoersbureau TC&O

Het vervoer wordt geregeld door Vervoersbureau TC&O en daarom wordt u verzocht alle opmerkingen, klachten, ziek- en betermeldingen en adreswijzigingen bij Vervoersbureau TC&O te melden. U bereikt TC&O op telefoonnummer: 0497 - 53 24 02 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Klachtenregeling vervoer

Heeft u klachten over het vervoer? Dan kun u deze indienen via de webapplicatie TOL. Het vervoersbureau TC&O registreert de klacht en neemt deze in behandeling. Binnen 5 werkdagen krijgt u hierover bericht. Blijvende klachten worden afgestemd met de verantwoordelijke functionaris bij Amarant en de manager. Uw kind mag in principe niet langer dan 60 minuten in de bus of taxi zitten. Als deze limiet niet kan worden gehaald, dan dient u hiervoor vooraf toestemming te verlenen.

Ziekte

Is uw kind ziek? Meld dit dan zo spoedig mogelijk bij de groep van uw kind en zonodig de taxi (TC&O). Wanneer er op de groep een besmettelijke ziekte (zoals waterpokken) of hoofdluis heerst, stellen we u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte via de mail of per brief.

Medicatie

De groepsleiding mag uw kind medicatie toedienen. Daar zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden: Het medicijn moet voorzien zijn van de originele verpakking, met een (leesbaar) etiket met naam kind, geboortedatum en voorschriften vanuit de apotheek/huisarts/kinderarts.

Actueel medicatieoverzicht (AMO)

Het is belangrijk dat wij altijd beschikken over een actueel medicatieoverzicht (AMO) van uw kind. U kunt het medicatieoverzicht ophalen bij uw apotheek. Het medicatieoverzicht wordt bewaard in een mapje, dat dagelijks meegaat in de tas van uw kind. Verandert er iets in de medicatie? Dan moet u zelf een nieuw actueel medicatieoverzicht opvragen bij uw apotheek. U bewaart het nieuwe overzicht in het mapje en registreert de wijziging op de lijst die in het mapje zit. Zo ziet de groepsleiding meteen dat er iets veranderd is. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Dan kunt u altijd terecht bij de groepsleiding

 

 

Volg ons op social media

youtube icon  facebook icon  twitter icon  linkedin icon