Goede zorg

Goede zorg, wat is dat?

Amarant geeft zorg, begeleiding en ondersteuning aan mensen met een beperking. We doen dit voor iedere leeftijdsgroep. Waar we de zorg geven ligt aan wat jij nodig hebt. Dat kan in de wijk of bij je thuis zijn. Als het nodig is bieden we jou begeleiding en behandeling in een centrum voor specialistische zorg.
We kijken samen naar wat jij wilt. We betrekken je bij de keuze van de behandeling en houden je goed op de hoogte. Jij en jouw omgeving weten heel goed wat het beste voor jou is. Dat is goede zorg volgens Amarant.

Persoonlijk plan

De zorg die wij samen afspreken  schrijven  we  in jouw persoonlijk plan. De doelen die jij jezelf stelt evalueer je met jouw begeleider. Waar nodig pas  je samen met jouw begeleider het plan aan.

Ben Ik Tevreden?

Goede zorg gaat niet alleen om de ondersteuning of de begeleiding die jij krijgt. Amarant vindt ontspanning en jouw veiligheid net zo belangrijk. Jij moet jezelf veilig voelen. En lekker in je vel zitten. Dan is Amarant op de goede weg.
Tijdens de evaluatie maakt jouw begeleider of behandelaar gebruik van de Ben Ik Tevreden vragenlijst. Dat is een goede manier om te weten te komen waar de zorg nog beter kan. Zo houden we de kwaliteit van onze zorg hoog.
Amarant vindt jouw mening belangrijk. We ondersteunen jou om zoveel mogelijk mee te doen in de samenleving. Als jij vindt dat je genoeg mee kunt beslissen en voldoende keuzes hebt, dan is Amarant pas tevreden.

Kwaliteitsrapport

 

 

Volg ons op social media

youtube icon  facebook icon  twitter icon  linkedin icon