De Bunder

Waar

Kouter 2, Bavel

Wat wil jij doen?

Binnen de Bunder zijn er verschillende groepen;

Productiegroep: Hier kun je in en ompak werkzaamheden doen zoals dozen vouwen, stickeren, producten aftellen.

Variatiegroep: Hier kun je verschillende activiteiten doen zoals boodschappen, koken, spelletjes doen, creatieve activiteiten als borduren of kaarten maken

Brood & Banketgroep: Hier kun je broden, bolletjes en broodjes maken, maar ook taarten, gebakjes en koekjes.

Traiteur & Winkelgroep: Hier kun je hartige producten en luxe hapjes maken, zoals quiches (hartige taarten) of borrelhapjes. Daarnaast kun je werken in de winkel. Hier help je klanten, reken je producten af en houdt je de winkel schoon en bijgevuld.

Kantinegroep: Hier zorg je ervoor dat de was is gedaan, de tafels worden gedekt in de kantine en dat de afwas wordt gedaan voor alle groepen. Je kunt zelfstandig of in een groep werken aan een taak of activiteit.

Je kunt zelfstandig of in een groep werken aan een taak.

Hoe groot is de groep?

Er werken per groep ongeveer 12 cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Soms is er sprake van autisme of psychische problematiek. Er is altijd begeleiding in de nabijheid.

Tijden

We werken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie

Voor informatie over de voorziening of plaatsing neem je contact op met het Klantenbureau van Amarant: (088) 611 99 55 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media

youtube icon  facebook icon  twitter icon  linkedin icon