Zorgboerderij de Meeshoeve

Waar

Strijpdreef 6, Oud-Gastel

Wat wil jij doen?

Op Zorgboerderij de Meeshoeve leer jij de arbeidsvaardigheden die je nodig hebt en leer je om te gaan met werkritme. Een zinvolle dagbesteding staat centraal.

De dierengroep: Deze actieve werkgroep verzorgt de dieren, zoals de kippen, ganzen, ezels en paarden.
De tuingroep: Deze actieve werkgroep onderhoudt de tuin en het erf en teelt gewassen.
De belevingsgroep: Neemt eenvoudige dier verzorgingstaken op zich. Daarnaast ondernemen zij ontspannende activiteiten. Het beleven van het boerderijleven en de seizoenen staat centraal.

Hoe groot is de groep?

De groep bestaat uit gemiddeld 20 (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en (jong) volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel. Je kunt zelfstandig of in een groep werken aan een taak. We hebben een eigen kantineruimte waar we elke dag samen de taken verdelen en pauze houden.

Tijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie

Voor informatie over de voorziening of plaatsing neem je contact op met het Klantenbureau van Amarant: (088) 611 99 55 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(jong) volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en (jong) volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel.

Volg ons op social media

youtube icon  facebook icon  twitter icon  linkedin icon