Serviceteam Heyhoef / Grote Beemd

Waar

Reeshof, Tilburg

Wat wil jij doen?

Service Team Heyhoef bevindt zich in het wijkcentrum Reeshof naast de bibliotheek bij winkelcentrum Heyhoef.  Het tweede Service Team vindt u in scholengemeenschap Grote Beemd. In dit gebouw zijn naast het Service Team onder andere drie scholen, kinderstad en het consultatiebureau gevestigd.

Er werken enthousiaste medewerkers met een licht verstandelijke beperking met (mogelijk) bijkomende gedragsproblemen en lichamelijke beperkingen in de leeftijd van 18 tot 60 jaar. Iedere medewerker beschikt over goede contactvaardigheden omdat we werkzaam zijn binnen scholen, kinderdagverblijven en andere reguliere organisaties. Wij werken onder andere voor kinderboerderij het Valleike, horeca gelegenheden, verzorgingshuis de Reijshoeve, de Amarant Academie en een trimsalon.

Wanneer je bij het Service Team aan de slag wilt is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken. Op een prettige manier kunnen samenwerken met collega’s en opdrachtgevers is ook van groot belang. Er is veel aandacht voor een positieve sfeer, waarbij ieders kwaliteiten worden ingezet en gewaardeerd. Enthousiaste eerste deskundige begeleiders gaan op zoek naar passende werkzaamheden en werkplekken voor alle medewerkers.

Tijden

We werken van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie

Voor informatie over de voorziening of plaatsing neem je contact op met het Klantenbureau van Amarant: (088) 611 99 55 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media

youtube icon  facebook icon  twitter icon  linkedin icon