Serviceteam Zeeland

Waar

Kerkstraat 57/59, Zeeland

Wat wil jij doen?

In het dorpje Zeeland, gelegen in de driehoek tussen Nijmegen - Den Bosch en Eindhoven kun je terecht voor dagbesteding op locatie De morgenzon in Zeeland. Je kunt ook aan de slag bij externe projecten of bedrijven binnen de gemeente Landerd.

De werkzaamheden:

Werken op de kinderboerderij
Hier onderhoud je de weilanden, veeg je de paden, geef je de dieren eten en maak je de dierenverblijven schoon.

Creatieve activiteiten
In ons atelier werk je met verschillende materialen denk daarbij aan: kaarten maken, houtbewerking, werken met naaimachine,breien en schilderen.

Tuinonderhoud 
In een klein team houd je samen 1x per week per locatie de tuin bij.

De Morgenzon
Hier doe je verschillende werkzaamheden o.a. Speelplaats /zandbak onderhouden / koffie/thee rond brengen, speelgoed schoonmaken, knutselactiviteiten voorbereiden. Je kunt ook werken bij een extern bedrijf.

Je werkt zelfstandig of in een groep aan een taak.

Hoe groot is de groep?

Het Serviceteam is ondersteunt De Morgenzon in Zeeland. Maar je kunt ook groeien naar begeleid werk in de omgeving. We werken bij externe bedrijven daarom vinden wij het belangrijk dat je er verzorgd uitziet en mensen netjes te woord kunt (leren) staan. Per dag werken er nu ongeveer 7 cliënten met een lichte of matige verstandelijke beperking en / of autisme. Er is altijd begeleiding in de nabijheid.

Tijden

We werken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. In overleg zijn halve dagen ook mogelijk.

Meer informatie

Voor informatie over de voorziening of plaatsing neem je contact op met het Klantenbureau van Amarant: (088) 611 99 55 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media

youtube icon  facebook icon  twitter icon  linkedin icon