Spinveld

Waar

Spinveld, Breda

Je komt binnen het werk en dagbestedingstraject Spinveld werken. Je komt hier omdat je arbeidsvaardigheden wilt leren of om je te oriënteren op verschillende werkgebieden. Voor zowel jezelf als voor de begeleiding is het belangrijk dat de vooruitgang van het leerproces dat je doormaakt in kaart wordt gebracht. Dit doe je door het maken van een portfolio. Dit portfolio mag je meenemen als jouw traject eindigt bij ons, zodat anderen kunnen zien waar je goed in bent en wat je hebt geleerd.

In de periode dat je hier werkt, ga je samen met de begeleiding, je ouders en netwerk kijken naar:

  1. Je sterke kanten en de punten waarop je ondersteuning nodig hebt. Met die punten ga je vervolgens samen met de begeleiding aan de slag
  2. Je oriënteren op het werk dat jouw interesse heeft
  3. Je arbeidsvaardigheden verbeteren om mee te kunnen doen in de samenleving en zelfstandigheid te vergroten
  4. Een goede balans tussen inspanning en ontspanning, werk en privé

Activiteiten en werkzaamheden worden afgestemd op jouw interesses, mogelijkheden en gemoedstoestand. Wij bieden intensieve begeleiding en gedragsregulering. Na een periode van ongeveer 6 maanden kijk je samen met de begeleiding naar wat de vervolgmogelijkheden zijn voor jou, zowel binnen als buiten Amarant.

Voor wie?

Het traject is bedoeld voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Iedereen mag meedoen en krijgt een kans.

Meer informatie

Voor informatie over de voorziening of plaatsing neem je contact op met het Klantenbureau van Amarant: (088) 611 99 55 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media

youtube icon  facebook icon  twitter icon  linkedin icon