Amarant Klussenteam al 20 jaar actief op Vliegbasis Gilze-Rijen

dinsdag, 22 november 2016

In 1996 startte de eerste paar cliënten van Amarant op de vliegbasis met het verlenen van hand- en spandiensten. In de loop der jaren zijn de werkzaamheden van het Klussenteam steeds meer deel gaan uitmaken van het reguliere werkproces. Nu, twintig jaar verder, valt het Klussenteam op de vliegbasis niet meer weg te denken.

Gewilde extra handen

Het team op de vliegbasis bestaat momenteel uit achttien cliënten en vier begeleiders van Amarant. Iedere cliënt heeft ook een eigen militair aanspreekpunt, omdat het team verspreid over de vliegbasis werkt. “De militairen hebben nog veel leuke klussen liggen”, vertelt Max Simon Eerste Deskundige van Amarant. “Maar op dit moment komen we handjes tekort. We zijn daarom op zoek naar nieuwe cliënten die ons Klussenteam willen versterken.”

Gezellige sfeer

Het Klussenteam en de luchtmacht hebben beiden baat bij de samenwerking. De cliënten verrichten dagelijks werkzaamheden waar militairen geen tijd meer voor kunnen maken. En de collega’s van amarant zorgen voor een luchtige, maar vooral gezellige sfeer in de crewrooms.

Volg ons op social media

youtube icon  facebook icon  twitter icon  linkedin icon