Kompas Reizen organiseert nu ook dagtochten

maandag, 06 februari 2017

Kompas Reizen organiseert begeleide dagtochten voor mensen met een verstandelijke beperking.

Kompas Reizen organiseert tien leuke dagtochten met opstapplaats Tilburg. Je kunt onder andere naar: de Efteling, Keukenhof, Dolfinarium, Vogelpark Avifauna, Volendam, Duinrell en Amsterdam.

 

De begeleide dagtochten zijn toegevoegd het overige reisaanbod. Daarmee blijft Kompas Reizen het vertrouwde adres voor vakantiereizen voor mensen met een beperking in de regio Noord-Brabant. De groepen zijn kleinschalig en enthousiaste vrijwilligers begeleiden alle reizen.

Kompas Reizen (voorheen met de vennoten Amarant Groep, SDW en Stichting Prisma), is sinds 1 januari 2017 een nieuw label van Stichting Het Buitenhof.  

Nu al zin in vakantie of een dagje uit? Bezoek de vernieuwde website. Of bekijk de nieuwe folder hier. 

Over Stichting Het Buitenhof

Stichting Het Buitenhof is al ruim 40 jaar, dé vakantiespecialist in begeleide groeps- en individuele maatwerkreizen voor mensen met een verstandelijke beperking, voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, voor mensen met een lichamelijke beperking en mensen met autisme. Stichting Het Buitenhof biedt haar reizen aan onder de volgende labels: Kompas Reizen, Buitenhof Reizen, MundoRado Reizen en AutiTravel. Voor meer informatie bezoek: www.buitenhof.nl 

 

Volg ons op social media

youtube icon  facebook icon  twitter icon  linkedin icon