Open dag van de zorg 2013

vrijdag, 22 februari 2013

Op zaterdag 16 maart openen wij onze deuren voor jou. Tijdens onze open dag kun je kennismaken met onze organisatie en de dienstverlening. Dus heb je vragen over werken, leren of wonen binnen de Amarant Groep? Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen binnen de Amarant Groep? Wil je meer weten over de verschillende merknamen: Amarant Wijkzorg, Idris en Dr. Leo Kannerhuis? Of ben je gewoon benieuwd naar wat zich afspeelt binnen onze locaties? Kom dan zeker langs!

Tijdens de open ben je van harte welkom op onderstaande locaties:

Tilburg

Zorgterrein ’t Hooge Veer
Bredaseweg 375
Open van 10.00 u – 1600 u (de woonlocatie is geopend van 11.00 u tot 15.30 u)

Vol trots heten onze cliënten en medewerkers je van harte welkom op ons gerenoveerde en moderne terrein ’t Hooge Veer. Binnen ’t Hooge Veer bieden we woonbegeleiding en dagbesteding aan cliënten met een ernstige verstandelijke beperking en/of ouderdomsproblematieken. Via een leuk en interessant programma kun je kennis maken met de Amarant Groep en de sfeer op het terrein. Het programma bestaat uit een rondleiding door één van onze moderne woonvoorzieningen, een kijkje binnen ons activiteitencentrum en een kennismaking met de cliënten die daar werkzaam zijn. Daarnaast is er een informatiemarkt over werken en leren bij de Amarant Groep en een kleine markt waar cliënten zelfgemaakte producten verkopen.

Op deze locatie zullen medewerkers van Idris aanwezig zijn. Zij vertellen je graag over dit nieuwe onderdeel binnen de Amarant Groep. Idris is ontstaan uit de fusie tussen het Orthopedagogisch Centrum Brabant (OCB) en de Amarant Groep. Idris ontwikkelt en levert behandel- en zorgarrangementen voor kinderen, jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking in combinatie met complexe problemen.

Etten Leur

Taartenzo / Dagcentrum Liesbos
Lambertusstraat 3 A
Open van 10.30 u – 14.30 u

In Etten Leur openen we de locaties Taart en Zo en het dagcentrum Liesbos. Hier kun je een kijkje nemen achter de schermen van het dagcentrum en de bakkerij / traiteur van Taart en Zo. Onze cliënten en medewerkers geven je graag een rondleiding en uiteraard is er de mogelijkheid tot het proeven van onze zelfgemaakte producten!

Kijk voor meer informatie over Taart en Zo op: http://www.bijzonderwelkom.nl/projecten/id/639

Volg ons op social media

youtube icon  facebook icon  twitter icon  linkedin icon