Week van Zorg en Welzijn van start

dinsdag, 13 maart 2018

Met een sierlijke duik opende Olympisch zwemkampioen Maarten vd Weijden de Week van Zorg en Welzijn in ons eigen zwembad Aquamarant in Rijsbergen. Deze week zetten zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren open om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Ook Amarant Groep doet mee.

Maarten van der Weijden startte zondagavond zijn trainingsmarathon bij Aquamarant in Rijsbergen. In totaal bezoekt hij binnen 24 uur 14 zorg- en welzijnregio’s in het land. Hiermee vraagt hij aandacht voor de 1,2 miljoen medewerkers en 450.000 vrijwilligers die zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor cliënten en patiënten. "Ik ben trots dat ik dit mag doen”,  vertelt Maarten, die zelf leukemie overwon. Door zijn persoonlijke ervaringen met de zorg is hij extra gemotiveerd. “Jullie doen fantastisch werk!”

Na het overhandigen van een herinneringsbokaal aan cliënt Jamie, werd er samen afgeteld en dook Maarten het water in. Filmpje bekijken? Ga naar facebook.

Kennismaken met kunde

Ook de Amarant Groep opent haar deuren. We laten mensen graag kennis maken met kennis en kunde. Iedereen die interesse heeft in een baan bij Amarant nodigen we uit om een vrijblijvende afspraak te maken met één van onze recruiters via www.werkenbijamarantgroep.nl. Je bent ook van harte welkom op de Kansenmarkt.

Datum 15 maart
Tijd 16.00 – 20.00 uur
Plaats Westertorenlaan 4, Tilburg

 

De Week van Zorg & Welzijn is een initiatief van de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus. Meer lees je op www.weekvanzorgenwelzijn.nl

 

 

 

 

 

Volg ons op social media

youtube icon  facebook icon  twitter icon  linkedin icon