Leren, groeien en ontwikkelen

Wij vinden dat iedereen een kans verdient om zichzelf te ontwikkelen. Wanneer je continu zorg nodig hebt, kan 24-uurs zorg de juiste oplossing bieden. Het is belangrijk dat je de juiste zorg krijgt die bij jou past. We helpen je met de dagelijkse dingen. Maar ook met school, werk en andere dagbesteding. Wat jij nodig hebt, bespreken we samen. En we gaan voor resultaat.

Persoonlijke begeleiding

Op het moment dat thuis wonen niet meer gaat, is 24-uurs zorg een oplossing. Bij de 24-uurs zorg van Amarant krijg je een persoonlijk begeleider toegewezen. Samen maken we een plan voor de toekomst. We kijken hoe we jouw dagen gaan invullen. Met onze 24-uurs aanpak stemmen we wonen, behandelen, dagbesteding en vrije tijd naadloos op elkaar af. We stellen doelen en kijken wat er moet gebeuren. We pakken alles één voor één aan en alles op zijn tijd. Maar we kijken wel vooruit! Belangrijk is dat we kijken naar wat past bij jou.

Meer informatie

Wil je graag meer weten over hoe wij kunnen helpen? Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden. Iedereen verdient een fijn en veilig leven met of zonder hulp. Wacht niet langer en neem contact met ons op of kom langs!

Stel je vraag

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Anita en Anke ontdekken samen nieuwe mogelijkheden

  Door niet-aangeboren hersenletsel (NAH) moest Anke van Ham (53) uit Etten-Leur een groot deel van haar zekerheden opgeven. Bij Amarant herontdekt ze zichzelf.

  Lees het verhaal van Anita en Anke
 2. Puur Culinair: optimale verbinding tussen cliënt en voeding

  Eten is emotie, en goede voeding draagt heel direct bij aan de kwaliteit van leven. Vanuit die overtuiging ontwikkelde Puur Culinair onder de naam Moe’s smakelijke gerechten die geschikt zijn voor mensen met kauw- en slikproblemen.

  Lees het verhaal van Puur
 3. Het EVA-team verbindt verpleegkundige expertise met flexibiliteit

  De verpleegkundigen van het EVA-team bieden (acute) verpleegkundige ondersteuning op locatie. Aan het woord: Marianne Brekelmans, Edwin Karel en Amber van Vugt.

  Lees het verhaal van het EVA-team