STEM is een nieuwe vorm van met elkaar meningen delen en samen nadenken. De avond start met Samen Tafelen met ouders en jongeren. Na het eten gaan ouders en jongeren apart van elkaar een activiteit doen. Tijdens deze activiteit heeft iedereen de mogelijkheid om hun stem en mening te laten horen en om mee te denken. Steeds zal er een ander onderwerp centraal staan. Ben jij ouder dan 12 en zit je op een groep van Amarant? Of ben je een ouder/verzorger en ontvangt jouw zoon/dochter zorg van Amarant? Dan ben je van harte welkom bij STEM!

STEM

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Sanne Vos: "Hier wonen mensen net als ik!"

  De 22-jarige Sanne Vos heeft haar plek gevonden bij Amarant. Ze woont op woonvoorziening De Enclaveberg in Roosendaal. Ze vindt het fijn om samen te leven met andere mensen met NAH. "Daar zocht ik altijd naar. Niemand wist hoe het was om hetzelfde te hebben als ik."

  Lees het verhaal van Sanne
 2. Jelle heeft een licht verstandelijke beperking

  Jelle Meijer uit Oosterhout heeft, net als zijn moeder en oma, een licht verstandelijke beperking. Zijn moeder Angeliet herkende het bij haar zoon toen hij op de kleuterschool zat. Daar had Jelle het niet gemakkelijk; hij lag regelmatig overhoop met zijn juf.

  Lees het verhaal van Jelle
 3. Michel Broumels: ‘Mijn droom is uitgekomen’

  In 2010 startte Michel Broumels vanuit de dagbesteding van Amarant bij de Kringloper. Hij had een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Nu is hij trotse bezitter van een rijbewijs, een bakwagen én een volwaardig dienstverband bij het Roosendaalse warenhuis.

  Lees het verhaal van Michel