Over Amarant

Amarant is onderdeel van de Amarant Groep.

De Amarant Groep biedt ondersteuning, zorg en behandeling aan mensen met een beperking en/of autisme in iedere levensfase, variërend van lichte ondersteuning aan huis tot zeer intensieve specialistische zorg. Dat doen we in verbinding met de cliënt, zijn naasten en lokale cliëntenraden.

Naast zorg en behandeling biedt de Amarant Groep kansen en mogelijkheden op het gebied van vrije tijd, dagbesteding, opleiding en werk. We stimuleren en ondersteunen kwetsbare mensen om te leren, te groeien en sterker te worden. Welzijn en geluk vormen onze leidraad. Bekijk het strategisch kader van de Amarant Groep online.

Vier merknamen

Amarant Groep biedt ondersteuning, zorg en behandeling aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Dat doen we onder vier merknamen: Amarant, Idris, Dr. Leo Kannerhuis Brabant en Pauwer. Ieder merk heeft een eigen specialisatie en een herkenbare uitstraling. De merken werken samen, met de vraag van de cliënt als leidraad.

Amarant
Gespecialiseerd in het ondersteunen van mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme.

Idris
Gespecialiseerd in het behandelen van mensen met een licht verstandelijke beperking in combinatie met een complexe zorgvraag.

Dr. Leo Kannerhuis Brabant
Gespecialiseerd in het behandelen van normaal begaafde jeugdigen en jong-volwassenen met autisme en een complexe zorgvraag.

Pauwer
Gespecialiseerd in het ondersteunen van normaal begaafde mensen met hersenletsel (NAH) en/of lichamelijke beperkingen.

Volg ons op social media

youtube icon  facebook icon  twitter icon  linkedin icon