Natuurlijk neemt Amarant haar maatschappelijke verantwoording serieus. We dragen dan ook graag ons steentje bij. De samenwerking met bedrijven in de buurt is dan ook erg belangrijk voor ons. Wil jij als werkgever graag samenwerken met Amarant? En mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een baan aanbieden om vaardigheden aan te leren?

Als werkgever ben je van groot belang voor onze cliënten. Samen met onze jobcoaches van Opmaat bekijk je welke cliënt het beste binnen jou bedrijf past. En hoe we jou als werkgever daar het beste bij kunnen ondersteunen.

Meer informatie

We snappen heel goed dat je misschien vragen hebt voordat je een cliënt een goede plek kunt aanbieden. Neem daarom vooral contact op als je wilt kennismaken om te zien of jouw bedrijf ook sociaal kan ondernemen en onze cliënten een mooie leer/werkplek kan aanbieden.

Stel je vraag

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. De droom van Lisa (19): werken in een echte bakkerij

  'Ik werk al drie jaar in de bakkerij van Amarant. Daar bak ik koekjes, taarten en andere lekkere dingen. Leuk werk, maar het liefst wil ik bij een echte bakkerij gaan werken, buiten Amarant.

  Lees het verhaal van Lisa
 2. Hoe Joey met hulp van Opmaat Brabant aan een leuke baan kwam

  Joey woont in Castelre dichtbij de Belgische grens. Joey is als persoon een echte doener en leert in de praktijk. Met hulp van Opmaat Brabant heeft Joey nu een baan als facilitair medewerker bij Ponderosa, waar hij het erg naar zijn zin heeft.

  Lees het verhaal van Joey
 3. Michel Broumels: ‘Mijn droom is uitgekomen’

  In 2010 startte Michel Broumels vanuit de dagbesteding van Amarant bij de Kringloper. Hij had een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Nu is hij trotse bezitter van een rijbewijs, een bakwagen én een volwaardig dienstverband bij het Roosendaalse warenhuis.

  Lees het verhaal van Michel