Natuurlijk neemt Amarant haar maatschappelijke verantwoording serieus. We dragen dan ook graag ons steentje bij. De samenwerking met bedrijven in de buurt is dan ook erg belangrijk voor ons. Wil jij als werkgever graag samenwerken met Amarant? En mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een baan aanbieden om vaardigheden aan te leren?

Als werkgever ben je van groot belang voor onze cliënten. Samen met onze jobcoaches van Opmaat bekijk je welke cliënt het beste binnen jou bedrijf past. En hoe we jou als werkgever daar het beste bij kunnen ondersteunen.

Meer informatie

We snappen heel goed dat je misschien vragen hebt voordat je een cliënt een goede plek kunt aanbieden. Neem daarom vooral contact op als je wilt kennismaken om te zien of jouw bedrijf ook sociaal kan ondernemen en onze cliënten een mooie leer/werkplek kan aanbieden.

Kunnen we je helpen?

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

  1. Ronald en Marc maken werk van verbinding

    Verbindend is één van de drie kernwaarden van Amarant. De ingezette transformatie naar een organisatie van professionals die zowel in- als extern in verbinding staat, is van groot belang, vertellen Ronald Helder en Marc Bindels van de Raad van Bestuur.

    Lees het verhaal van Ronald en Marc
  2. Diede, Martijn en Ruud verbinden cliënten met de buitenwereld

    Hoe activeer je cliënten met een ernstige verstandelijke beperking én complexe gedragsproblemen (de zogenoemde SG-EVB-doelgroep)? Het SG-EVB-team ging de uitdaging aan en ontwikkelde twee activeringsprogramma’s: BEZIG en FIT.

    Lees het verhaal van Diede, Martijn en Ruud