Familiezorg

Wanneer je merkt dat je extra zorg nodig hebt omdat het thuis in het gezin even niet lukt is dat al moeilijk genoeg. Soms is er echt specialistische zorg nodig. En misschien lukt het jullie net met ambulante begeleiding.

Je hebt het druk, loopt jezelf voorbij en andere mensen in jouw omgeving krijgen te weinig aandacht. Dat weet je heel goed.

De Amarant Groep helpt je met de zorg voor jullie gezin, luistert naar je en ondersteunt haar medewerkers om nog beter met jullie vragen om te gaan. Dat noemen wij familiezorg. We helpen jullie allemaal. Zodat je door kunt met het leven, jouw naaste de allerbeste zorg krijgt en er ook weer tijd is voor de rest van het gezin.

Als je te maken krijgt met een ziek gezinslid, jouw naaste die meer zorg nodig heeft dan een ander is het belangrijk dat iedereen in de omgeving daar op een goede manier mee omgaat.

De specialistische zorg voor jullie naaste en jullie gezin leg je niet in de handen van een organisatie, maar daar werk je samen aan. Jullie kennen jullie naaste het beste. En wij als Amarant Groep gaan graag het gesprek aan met jullie. Hoe kunnen we de zorg nog beter maken? Wat verwachten jullie van ons? Hoe kunnen we jullie het beste ondersteunen? Hoe geven we onze medewerkers de handvatten nog beter om te gaan met het gezin en hun zorgvraag? Dit zijn voor ons belangrijk vragen.

Want de beste zorg, daar zorgen we samen voor.

Volg ons op social media

youtube icon  facebook icon  twitter icon  linkedin icon