Leercentrum

Jij wilt meer zelf doen. Meer meedoen in de maatschappij. Bij het Leercentrum vind je informatie. Je volgt er cursussen en je leent er leermateriaal. Als jij cliënt bent bij Amarant heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van alle voorzieningen die het Leercentrum jou biedt. Soms is het ook mogelijk gebruik te maken van het Leercentrum als je geen cliënt bent.

Individuele cursus

Jij gaat aan de slag met een begeleider of iemand uit jouw omgeving. Je werkt met een lespakket. Het lespakket bestaat uit een werkboek en leermiddelen uit de Mediatheek. Het Leercentrum geeft je coaching en advies.

Cursussen in een groep

Aanvragen
Binnen alle locaties van Amarant kun je een workshop, groepscursus of themabespreking aanvragen. 

Vrije inschrijving
Het Leercentrum biedt soms een groepscursus aan waarop iedere cliënt vrij kan inschrijven. De cursussen worden via flyers en op Intranet bekendgemaakt.

Samen met Imagine organiseert het Leercentrum het Digitaal Café, waar cliënten terecht kunnen met al hun vragen over het gebruik van computer, mobiele telefoon, tablet of I-pad.

E-learing

Leer jij liever in jouw eigen tempo, op een plek waar jij graag bent? Voor veel onderwerpen ontwikkelt het Leercentrum e-learning en digitale coaches.

Volg ons op social media

youtube icon  facebook icon  twitter icon  linkedin icon