Werk en dagbesteding

Locaties

Leren

Amarant gelooft in jouw kracht. En we vinden dat waar je ook aan de slag gaat, je blijft altijd leren. Of het nu gaat om een werkplek waar je nieuwe dingen leert, of in dagbesteding waar we jouw grens opzoeken zodat je iedere keer weer meer kan. 

Werken

Wil jij werken in een bedrijf dan ondersteunt Amarant je bij het vinden van een passende werkplek. Jij zoekt samen met de jobcoach de perfecte plek voor jou. Bijvoorbeeld in een verzorgingstehuis, een supermarkt, bij een apotheek of een kantoor. Je kunt er stage lopen of werken. Je onderzoekt samen of er mogelijkheden binnen je eigen netwerk zijn, bijvoorbeeld bij een kennis of een familielid. Jij wilt een baan vinden en behouden, daar helpen we je graag bij.

Is een betaalde baan nog net een stapje te ver? Dan doe je ervaring op bij één van de werklocaties van Amarant. Bijvoorbeeld bij de Makro in Breda, het Koning Willem II Stadion in Tilburg of het serviceteam op Vliegbasis Gijze-Rijen. Er is altijd een werkplek die bij je past.

Dagbesteding

Bij Amarant kun jij als cliënt je dag heel nuttig indelen. Je leert nieuwe dingen en verbetert jezelf bij wat je wel kunt. We bieden dagbesteding zoveel mogelijk aan in de wijk waar jij woont. Zo leg jij in jou buurt contacten en draag je een steentje bij aan de leefbaarheid in de buurt. Denk aan een boodschappenservice of tuinonderhoud bij ouderen. Zo kun jij langer zelfstandig blijven wonen, en je helpt anderen. Als dat niet kan dan is er ook beschutte en beschermde dagbesteding van Amarant. Dat biedt jou een veilige en vertrouwde omgeving. Een plek waar jij jouw mogelijkheden kan ontdekken en nieuwe ervaringen kan opdoen. 

Volg ons op social media

youtube icon  facebook icon  twitter icon  linkedin icon