Woodworks Tilburg

Waar

Benatzkystraat 19, Tilburg

Wat wil jij doen?

Je komt binnen het werk en dagbestedingstraject Woodworks werken. Je komt hier omdat je arbeidsvaardigheden wilt leren of om je te oriënteren op verschillende werkgebieden. Voor zowel jezelf als voor de begeleiding is het belangrijk dat de vooruitgang van het leerproces dat je doormaakt in kaart wordt gebracht. Dit doe je door het maken van een portfolio. Dit portfolio mag je meenemen als jouw traject eindigt bij ons, zodat anderen kunnen zien waar je goed in bent en wat je hebt geleerd.

In de periode dat je hier werkt, ga je samen met de begeleiding, je ouders en netwerk kijken naar:

  • Je sterke kanten en de punten waarop je ondersteuning nodig hebt. Met die punten ga je vervolgens samen met de begeleiding aan de slag
  • Je oriënteren op het werk dat jouw interesse heeft
  • Je arbeidsvaardigheden verbeteren om mee te kunnen doen in de samenleving en zelfstandigheid te vergroten
  • Een goede balans tussen inspanning en ontspanning, werk en privé.

Activiteiten en werkzaamheden worden afgestemd op jouw interesses, mogelijkheden en gemoedstoestand. Wij bieden intensieve begeleiding en gedragsregulering.

Woodworks is een houtwerkplaats. Woodworks maakt zowel in vrije opdracht als in opdracht van klanten diverse meubelen van hout. Woodworks maakt diverse meubelen van hout. Zoals tafels, stoelen, kasten. Er wordt gewerkt met diverse materialen en machines om de producten te maken. 

Er zijn verschillende werkzaamheden die je kunt doen, zoals:

  • Zagen (elektrisch of met de hand)
  • Schuren
  • Schilderen
  • Meubelen monteren

Je kunt zelfstandig of in een groep werken aan een taak.

Hoe groot is de groep?

Er werken per dag ongeveer 10 cliënten met een lichte verstandelijke beperking. Soms is er sprake van gedragsproblemen. Er is altijd begeleiding in de nabijheid.

Tijden

We werken van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie

Voor meer informatie over de voorziening of plaatsing kunt u contact opnemen met het Klantenbureau van Amarant: (088) 611 99 55 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media

youtube icon  facebook icon  twitter icon  linkedin icon