Vacatures voor cliënten

55 vacatures gevonden

Iedereen heeft zijn eigen talenten, en wij helpen jou om ze te ontdekken. Ben je op zoek naar een vacature op een locatie bij jou in de buurt? Dat kan. Vul je postcode in en bekijk ons aanbod voor werk en dagbesteding. Heb je een leuke vacature gezien? Let dan goed op de reisafstand. Er kunnen in verband met kosten van vervoer woonplek en werkplek namelijk beperkende regels gelden. Wil je hier meer over weten? We helpen je graag bij Amarant.
Administratie & ICT
Belevingsgerichte act.
Creatieve activiteiten
Groen & dier
Horeca
Oriëntatie & preventie (behoud)
Productie & logistiek
Vakmanschap
Zorg & Dienstverlening
  • Bij ‘t Haeghje kan jij verschillende soorten activiteiten ondernemen in een fijne, ontspannen sfeer. Bijvoorbeeld creatieve activiteiten, bewegingsactiviteiten, werken met textiel of licht productiewerk.
  • Bij ons kan heel veel: doen wat bij jou past. Zo kun je werken en leren in de kantine, tuin en binnen de creatieve groepen.
  • Bij ons kom je te werken op 1 van de 4 groepen. We hebben een arbeidsmatige werkgroep, een service groep, een creatieve / activerende groep en een groep voor cliënten met een ernstige meervoudige beperking.
  • Je kunt bij ons veel verschillende belevingsgerichte en activerende activiteiten ondernemen: bijvoorbeeld inpakwerk, creatieve activiteiten, wandelen, zwemmen, spelletjes doen, koken, bakken en snoezelen met honden.
  • Je kunt bij ons terecht voor verschillende belevingsgerichte activiteiten: Naast drie verschillende activiteitengroepen heeft het dagcentrum een bewegingsruimte en een snoezelruimte voor de ontspanning.
  • Door het aanreiken van diverse materialen en technieken proberen wij het maximale op gebied van creativiteit uit de mens te halen zodat je je zelf persoonlijk en artistiek kan ontwikkelen!
  • Lijkt het je wat om horecawerkzaamheden binnen een bedrijfskantine (Destil) uit te voeren en beschik je over een flinke dosis werklust en humor? Kom dan naar ons!
  • Have a Break Rijen is een arbeidsmatig dagbestedingsproject in het gemeentehuis van Rijen. Naast de lunchroom verzorgen wij ook de catering voor andere gemeentes.
  • Bij ons kun je een vak leren en werkervaring opdoen. Houd je van koken en bakken? Wil jij een horecacertificaat behalen? Dan is Have a Break Rabobank Bergen op Zoom de plek voor jou!