Online infomarkt zorgprofessionals (i.o.)

Werken voor de grootste zorgaanbieder in Noord-Brabant… Lijkt je dat wat? En wil je voordat je bij ons solliciteert eerst (online) kennismaken? Dat kan.

Amarant biedt zorg, behandeling en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking, autisme of hersenletsel. Bij ons vind je dus veel verschillende typen cliënten en beroepen. Om jou te informeren over alle mogelijkheden, organiseren we meerdere keren per jaar een online infomarkt. Of je nou een doorgewinterde professional bent of pas net bent begonnen met een opleiding richting de zorg, iedereen is welkom!

Tijdens de infomarkt voor zorgprofessionals (in opleiding) informeren we je graag over onze organisatie en de mogelijkheden om aan de slag te gaan in de directe zorg.

Op dit moment zijn de infomarkten (online en live) geannuleerd. Natuurlijk gaan we wel graag met jou in gesprek. Dus heb jij een diploma richting zorg & welzijn op MBO 2,3,4 of HBO niveau of volg je momenteel een zorgopleiding? En wil je meer weten over het werken bij Amarant? Meld je nu aan voor een vrijblijvend gesprek via dit formulier.