Wonen in België, werken in Nederland

Woon je in België en wil je graag voor Amarant werken? Dat kan, zeker als je een Belgische opleiding afgerond hebt richting zorg en welzijn.

Binnen Amarant kennen we functies in de directe zorg (dagelijkse begeleiding en ondersteuning), de indirecte zorg (specialistische zorgfuncties) en functies in de bedrijfsmatige ondersteuning.

Makkelijker dan je denkt
Aan de slag in Nederland is makkelijker geregeld dan het lijkt. We denken hierin graag met je mee. Ook hebben we alvast wat praktische informatie voor je op een rij gezet. Benieuwd voor welke functies je in aanmerking komt met jouw diploma? Download het overzicht voor functies in de directe zorg.

Vragen, hulp en advies
Overweeg je bij ons aan de slag te gaan maar heb je nog vragen? Op de site van het Grensinfo punt vind je informatie over wat je moet regelen.  Je kunt ook contact met ons opnemen, wij denken graag met je mee en geven advies waar nodig. Voor vragen rondom werken voor Amarant kun je contact opnemen met de medewerkers van Amarant Werkt. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer: 088 – 6 111 000.