• Rossinistraat 44, 5344 AK - Oss

Op 25 november van 10.00 tot 16.00 houdt Deelgenoten Oss een open dag aan de Rossinistraat 44 in Oss. Deelgenoten Oss helpt mensen bij het vinden en hebben van een betekenisvolle dag. Ook mensen die zich voorbereiden om (weer) betaald aan de slag te gaan, kunnen hun werk vaardigheden ontwikkelen.

Er zijn veel mensen die tijd hebben, veel alleen zijn en/of zichzelf willen ontwikkelen. Meestal wil je dan graag nuttig bezig zijn en/of iets doen voor de maatschappij en mensen die het moeilijk hebben. Vaak weet je dan niet wat je zou willen doen of wat er allemaal kan. Je weg vinden in de grote hoeveelheid mogelijkheden valt ook niet altijd mee. Om er zelf plezier in te hebben en je eigen doelen te realiseren, is het belangrijk dat je iets doet waar je iets mee hebt en wat je goed kunt of kunt leren.

Het Deelgenoten Oriëntatiecentrum helpt je om uit te vinden wat je echt wilt en wat je al kan. Daarnaast helpt het om een plek te vinden waar je met plezier invulling kunt geven met leuke en nuttige werkzaamheden en waar je jezelf verder kunt ontwikkelen, met anderen samenwerkt en jezelf betekenisvol voelt.

PlastIK en Jij

Om een idee te krijgen van de mogelijkheden die we kunnen bieden, houden we een open dag. PlastIK en Jij (Amarant) zal als onderdeel van Deelgenoten hieraan deelnemen en open zijn voor bezoekers/ geïnteresseerden. Je kunt binnenlopen en komen kijken wat er zoal te doen is, we kunnen je rondleiden en er zijn diverse workshops waar je al een beetje kunt uitproberen wat bij je zou kunnen passen.

Interesse? Kom dan op 25 november naar de Rossinistraat 44.

Plastic recyclen
Met PlastIk&Jij willen we een duurzamere wereld creëren door middel van plastic recycling.

Eventement is verlopen

Misschien vindt u dit ook interessant

Evenementen