Wij zorgen ervoor dat het weer beter gaat. Of er nou sprake is van opvoedingsproblemen, moeilijkheden op school, werkloosheid of verslaving. Wij zoeken altijd naar een oplossing.

Hoe kan het FACT-team jou helpen?

FACT is een intensieve behandelvorm die je vanuit huis kunt doen. Het FACT-team bestaat uit specialisten. Er zitten meerdere verschillende deskundigen in een team die nauw samenwerken. Dit kunnen psychiaters, verslavingsartsen en opvoedingsdeskundigen zijn. Zij weten precies wat er op hun gebied gedaan moet worden om vooruitgang te boeken. Samen overleggen ze wat er speelt en geven ze de behandeling die nodig is, voor jou of voor het hele gezin. We geven jou weer grip op je leven.

Met een vast aanspreekpunt en andere belangrijke mensen om jou/jullie heen, houden we in de gaten hoe het gaat. Als er opnieuw hulp nodig is dan leveren wij die en als het beter gaat bouwen we deze hulp weer af. Dat is hoe FACT problemen aanpakt. Met de hulp van een FACT-team, kan jullie gezin weer normaal met elkaar omgaan. Zo wordt thuis een fijne plek zonder problemen.

Meer over FACT

Heb je nog vragen over FACT? Stel deze gerust aan ons! Neem contact met ons op, dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

FACT

Stel je vraag

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Jelle heeft een licht verstandelijke beperking

  Jelle Meijer uit Oosterhout heeft, net als zijn moeder en oma, een licht verstandelijke beperking. Zijn moeder Angeliet herkende het bij haar zoon toen hij op de kleuterschool zat. Daar had Jelle het niet gemakkelijk; hij lag regelmatig overhoop met zijn juf.

  Lees het verhaal van Jelle
 2. Raymonda (20) “Zonder FACT had ik het niet gered”

  Ik was 7 jaar toen ik uit huis werd geplaatst vanwege de omstandigheden thuis. Daar kan ik me maar weinig van herinneren. Wel voelde ik dat mijn situatie ‘niet normaal’ was. Maar echt begrijpen deed ik het niet.

  Lees het verhaal van Raymonda
 3. Mike van der pennen werkt als ervaringsdeskundige bij FACT

  Ooit was hij zelf verslaafd aan heroïne. Tegenwoordig helpt ervaringsdeskundige Mike van der Pennen (45) cliënten met verslavingsproblematiek. Hij vertelt zijn verhaal.

  Lees het verhaal van Mike