Wij zorgen ervoor dat het weer beter gaat. Of er nou sprake is van opvoedingsproblemen, moeilijkheden op school, werkloosheid of verslaving. Wij zoeken altijd naar een oplossing.

Hoe kan het FACT-team jou helpen?

FACT is een intensieve behandelvorm die je vanuit huis kunt doen. Het FACT-team bestaat uit specialisten. Er zitten meerdere verschillende deskundigen in een team die nauw samenwerken. Dit kunnen psychiaters, verslavingsartsen en opvoedingsdeskundigen zijn. Zij weten precies wat er op hun gebied gedaan moet worden om vooruitgang te boeken. Samen overleggen ze wat er speelt en geven ze de behandeling die nodig is, voor jou of voor het hele gezin. We geven jou weer grip op je leven.

Met een vast aanspreekpunt en andere belangrijke mensen om jou/jullie heen, houden we in de gaten hoe het gaat. Als er opnieuw hulp nodig is dan leveren wij die en als het beter gaat bouwen we deze hulp weer af. Dat is hoe FACT problemen aanpakt. Met de hulp van een FACT-team, kan jullie gezin weer normaal met elkaar omgaan. Zo wordt thuis een fijne plek zonder problemen.

Meer over FACT

Heb je nog vragen over FACT? Stel deze gerust aan ons! Neem contact met ons op, dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

FACT

Stel je vraag

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Hoe Joey met hulp van Opmaat Brabant aan een leuke baan kwam

  Joey woont in Castelre dichtbij de Belgische grens. Joey is als persoon een echte doener en leert in de praktijk. Met hulp van Opmaat Brabant heeft Joey nu een baan als facilitair medewerker bij Ponderosa, waar hij het erg naar zijn zin heeft.

  Lees het verhaal van Joey
 2. Joep (22) durft weer te dromen

  Joep heeft veel instellingen van binnen gezien, maar nergens hield hij het lang vol. “Ik voelde me niet op mijn gemak, er was geen goede plek voor mij. Het FACT team heeft mij thuis geholpen. Het gaat nu steeds beter met me.”

  Lees het verhaal van Joep
 3. Jelle heeft een licht verstandelijke beperking

  Jelle Meijer uit Oosterhout heeft, net als zijn moeder en oma, een licht verstandelijke beperking. Zijn moeder Angeliet herkende het bij haar zoon toen hij op de kleuterschool zat. Daar had Jelle het niet gemakkelijk; hij lag regelmatig overhoop met zijn juf.

  Lees het verhaal van Jelle