Sinds 2015 zijn de gemeenten hier verantwoordelijk voor. Omdat Amarant in bijna 60 gemeenten in Noord-Brabant zorg levert, hebben we hiervoor contracten afgesloten met individuele en samenwerkende gemeenten. Samen zorgen we ervoor dat jij de zorg krijgt die je nodig hebt!

Samenwerking voor de beste zorg

Door samen te werken met de gemeenten, andere zorgaanbieders en partners, organiseren wij onze zorg zo goed mogelijk. Voor iedereen die ondersteuning nodig heeft, hebben wij een breed en specialistisch aanbod. Dichtbij huis en in jouw netwerk. Omdat de gemeenten verantwoordelijk zijn voor de maatschappelijke ondersteuning van haar inwoners, zien zij toe op de kwaliteit van de zorg die wij leveren. Samen kijken we hoe we onze zorg steeds beter en doeltreffender kunnen organiseren.

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat jij kunt ontwikkelen, maar willen ook onszelf blijven ontwikkelen. Samen met de gemeenten zorgen wij ervoor dat we de beste zorg kunnen leveren.

 

Stel je vraag

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

  1. Rebecca en Inez: samen werken aan rust in huis

    Eind 2017 beviel Rebecca de Castro van een prachtige dochter: Tiesjie. Twee keer per week krijgt ze afwisselend bezoek van gezinsbegeleidster Inez van Rooij en haar collega Vera.

    Lees het verhaal van Rebecca en Inez
  2. Diede, Martijn en Ruud verbinden cliënten met de buitenwereld

    Hoe activeer je cliënten met een ernstige verstandelijke beperking én complexe gedragsproblemen (de zogenoemde SG-EVB-doelgroep)? Het SG-EVB-team ging de uitdaging aan en ontwikkelde twee activeringsprogramma’s: BEZIG en FIT.

    Lees het verhaal van Diede, Martijn en Ruud