Have a Break: leer werken in de horeca!
Wil je weten of werken in de horeca bij jou past? Bij Amarant ontdek je of dat iets voor je is. Amarant runt onder de naam Have a Break bedrijfskantines, bij onder andere de Rabobank, het bedrijf Destil en gemeentehuizen.
Jezelf verder ontwikkelen
Have a Break is een vorm van ontwikkelingsgerichte dagbesteding. Wil je weten welke vaardigheden je bezit? En of jouw vaardigheden passen bij werken in de horeca? Samen met jou brengen wij je (arbeids-)vaardigheden in kaart en vertalen we jouw doelen naar ondersteuningsvragen. Wij begeleiden je in de praktijk om jezelf steeds verder te ontwikkelen.
Certificaten halen
Alle Have a Break-kantines zijn SBB-erkende leer-werkplekken. Het is mogelijk om [42] via Have a Break diverse branche-erkende horeca-certificaten behalen.
We vinden het belangrijk dat iedereen de gelegenheid krijgt te groeien. Daarom zijn er ook zogeheten Amarant-certificaten. De vaardigheden die je hebt ontwikkeld kun je hierop terugvinden.
Klaar voor een volgende stap?
Ben je na een periode Have a Break klaar om je te oriënteren op een (on-)betaalde baan elders? Dan helpen de jobcoaches van OpMaat Brabant je graag op weg.
Heb je interesse?
Spreekt het idee van Have a Break je aan, neem dan contact op met ons via 088-611 53 33 of info@amarant.nl.
Locaties Have a Break
Hieronder vind je onze Have a Break locaties terug:
Blijf op de hoogte van Amarant
Nieuws
Dit is er te doen bij Amarant