Je wilt bijvoorbeeld beter leren hoe je op jezelf kunt wonen of hebt meer structuur en begeleiding nodig bij het volgen van een opleiding. Je kunt al veel zelf, maar Amarant helpt je graag nog verder.

Expert

Amarant is een expert op het gebied van autisme. Dus of je nu hoogbegaafd bent of een (lichte) verstandelijke beperking hebt naast je autisme, wij begeleiden je op maat.

Hulp op alle gebieden

Amarant heeft veel verschillende vormen van zorg. Zo bieden wij ondersteuning thuis en op school en begeleiden wij bij zelfstandig wonen. Kun jij wat hulp gebruiken in het dagelijkse leven? Zoals op het gebied van leren, het aanbrengen van structuur om omgang met anderen? Of bij het helpen zoeken naar een baan, je tijd nuttig indelen of ondersteuning bij je financiën? Wat jouw vraag ook is, met Amarant maak je stappen vooruit.

Lees meer over onze ambulante begeleiding thuis & op school 

Meer informatie

Heb jij een zorgvraag? Wij nemen graag alle mogelijkheden met je door. Samen zoeken wij naar de passende oplossing. Ontwikkel jezelf, met Amarant! We helpen je graag verder als je een vraag hebt of meer informatie wilt,  Neem dan contact met ons op.

Stel je vraag

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Joep (22) durft weer te dromen

  Joep heeft veel instellingen van binnen gezien, maar nergens hield hij het lang vol. “Ik voelde me niet op mijn gemak, er was geen goede plek voor mij. Het FACT team heeft mij thuis geholpen. Het gaat nu steeds beter met me.”

  Lees het verhaal van Joep
 2. Alternatieve dagbesteding; van Pokémons vangen tot cappuccino maken

  Sinds de dagbestedingen dicht zijn, ontstaan overal binnen Amarant mooie initiatieven voor een alternatieve dagbesteding aan huis. Een paar collega’s geven in hun eigen woorden een sfeerbeeld van wat er zoal georganiseerd wordt. Van Pokémons vangen tot cappuccino maken.

  Lees het verhaal van Serviceteam Willem II, Biesveld en De Spoorzone
 3. Ik ben meer uit mijn schulp gekropen

  Samen eten, praten en ontspannen: dat is het idee achter Avondje Uit 013, een wekelijks terugkerende activiteit voor jongeren en jongvolwassenen (16-36 jaar) met behoefte aan nieuwe of meer sociale contacten. Chris (31) is een van de vaste bezoekers van de ‘Vrijdagmiddag Pub’. “Ik heb al veel vrienden gemaakt hier.”

  Lees het verhaal van Chris