Je wilt bijvoorbeeld beter leren hoe je op jezelf kunt wonen of hebt meer structuur en begeleiding nodig bij het volgen van een opleiding. Je kunt al veel zelf, maar Amarant helpt je graag nog verder.

Expert

Amarant is een expert op het gebied van autisme. Dus of je nu hoogbegaafd bent of een (lichte) verstandelijke beperking hebt naast je autisme, wij begeleiden je op maat.

Hulp op alle gebieden

Amarant heeft veel verschillende vormen van zorg. Zo bieden wij ondersteuning bij zelfstandig wonen en begeleiden wij mensen op meerdere gebieden. Bijna alle vormen van zorg die Amarant biedt, zijn ook voor jou mogelijk. Kun jij wat hulp gebruiken in het dagelijkse leven? Zoals op het gebied van wonen, vrije tijd of werk en dagbesteding is, er is veel mogelijk. Het helpen zoeken naar een baan, je tijd nuttig indelen of ondersteuning bij je financiën. Met Amarant maak je stappen vooruit.

Meer informatie

Heb jij een zorgvraag? Ook als je zelf nog niet helemaal weet wat voor hulp, begeleiding of ondersteuning je precies kunt gebruiken, zoeken wij dit uit. Wij nemen graag alle mogelijkheden met je door. Samen zoeken wij naar de passende oplossing. Ontwikkel jezelf, met Amarant! We helpen je graag verder als je een vraag hebt of meer informatie wilt,  Neem dan contact met ons op.

Kunnen we je helpen?

Locatie en contact

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Janny verbindt kunst met liefhebbers

  Na haar pensionering was Janny Slock (68) op zoek naar een nieuwe invulling voor haar dagelijks leven. Zo kwam ze terecht bij dagbestedingslocatie ARTenZO Tilburg, waar ze sinds zeven jaar de kunstuitleen in goede banen leidt.

  Lees het verhaal van Janny
 2. Diede, Martijn en Ruud verbinden cliënten met de buitenwereld

  Hoe activeer je cliënten met een ernstige verstandelijke beperking én complexe gedragsproblemen (de zogenoemde SG-EVB-doelgroep)? Het SG-EVB-team ging de uitdaging aan en ontwikkelde twee activeringsprogramma’s: BEZIG en FIT.

  Lees het verhaal van Diede, Martijn en Ruud
 3. Joep (22) durft weer te dromen

  Joep heeft veel instellingen van binnen gezien, maar nergens hield hij het lang vol. “Ik voelde me niet op mijn gemak, er was geen goede plek voor mij. Het FACT team heeft mij thuis geholpen. Het gaat nu steeds beter met me.”

  Lees het verhaal van Joep