Voor kinderen met één of meerdere beperkingen of een ontwikkelingsachterstand gaat dit alleen niet altijd even makkelijk. Amarant heeft twee kinderdienstencentra die speciaal zijn ingericht om deze kinderen goed te kunnen begeleiden en behandelen.

Hoe helpt een kinderdienstencentrum?

Wij hebben twee locaties, een in Breda en een in Tilburg. In deze locaties zijn tien verschillende groepen die helpen door middel van therapeutische behandeling. Deze behandeling is speciaal aangepast op de behoeften van de kinderen. Ook houden we rekening met het beschikbare zorgbudget.

De twee kinderdienstencentra hebben een therapeutisch zwembad, soft gymzaal, behandelruimtes en een snoezelruimte. Daarnaast werken beide locaties samen met revalidatiecentra, centra voor zintuiglijk beperkte mensen, scholen en bijvoorbeeld Plein 013 in Tilburg. De inrichting is ook sfeervol en uitnodigend, zo stimuleren wij de ontwikkeling van kinderen. Bij de hele behandeling besteden we aandacht aan het plezier van de kinderen. Want dat staat bij Amarant voorop!

Meer informatie over onze kinderdienstencentra

Zou je graag meer willen weten over een van onze locaties? Neem dan contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden en bepalen we hoe we ondersteunen bij de ontwikkeling van jouw kind. Wij zijn er niet alleen voor kinderen met één of meerdere beperkingenof een ontwikkelingsachterstand, maar voor het hele gezin!

Kunnen we je helpen?

Locatie en contact

Frans Siemerpad 24
Frans Siemerpad 24
5042EA, Tilburg
Bekijk op google maps

Zandoogjes 9
Zandoogjes 9
4814SB, Breda
Bekijk op google maps