Bij ons kan dat op twee locaties. Namelijk bij Zandoogjes in Breda en Kobalt in Tilburg.

Op deze locaties bieden we behandeling in tien verschillende groepen. Deze behandeling is speciaal aangepast op de behoeften van de kinderen en de gezinnen waarin zij opgroeien. De twee kinderdienstencentra hebben een therapeutisch zwembad, soft gymzaal, behandelruimtes en een snoezelruimte.

Daarnaast werken beide locaties samen met revalidatiecentra, centra voor zintuiglijk beperkte mensen, scholen en bijvoorbeeld Plein 013 in Tilburg.

De inrichting is ook sfeervol en uitnodigend, zo stimuleren wij de ontwikkeling van kinderen. Bij de hele behandeling besteden we aandacht aan het plezier van de kinderen. Want dat staat bij Amarant voorop!

Ontmoeten & ZO

In beide kinderdienstencentra organiseren wij regelmatig themabijeenkomsten onder de naam Ontmoeten & Zo. Iedere avond staat in het teken van contact hebben met mensen die dezelfde vragen en zorgen hebben als jij.

Meer informatie over onze kinderdienstencentra

Zou je graag meer willen weten over een van onze locaties? Neem dan contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden en bepalen we hoe we ondersteunen bij de ontwikkeling van jouw kind. Wij zijn er niet alleen voor kinderen met één of meerdere beperkingenof een ontwikkelingsachterstand, maar voor het hele gezin!

Stel je vraag

Locatie en contact

Frans Siemerpad 24
Frans Siemerpad 24
5042EA, Tilburg
Bekijk op google maps

Zandoogjes 9
Zandoogjes 9
4814SB, Breda
Bekijk op google maps

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Marcel van Velzen over medezeggenschap bij het Kinderdienstencentrum

  Marcel van Velzen is werkzaam bij Interpolis/Achmea als SAP S&A specialist. Hij is getrouwd met Sofi en samen hebben ze twee kinderen, Linn ('99) en David ('04)

  Lees het verhaal van Marcel
 2. Alette en Diana: "De verbinding met andere ouders is erg fijn."

  Als ouder van een jonge tweeling met een ontwikkelingsachterstand bezoekt Alette Kaumanns standaard de maandelijkse bijeenkomsten van Ontmoeten & Zo.

  Lees het verhaal van Alette en Diana
 3. De dochter van Inge krijgt dagbehandeling bij Kobalt

  Inge is moeder van Anne. Iris is persoonlijk begeleidster van Anne op de dagen dat ze bij Kobalt is. Anne is meervoudig beperkt. In 2016 verhuisde haar dagbehandeling naar Kobalt, het gloednieuwe kinderdienstencentrum in Tilburg. Het was even wennen, maar Anne voelt er zich inmiddels helemaal thuis, aldus moeder Inge.

  Lees het verhaal van Inge