Persoonlijke- en groepscursussen

Het is ook mogelijk om een persoonlijke cursus te volgen. Samen met een begeleider of iemand uit je omgeving gaan we dan aan de slag met een lespakket. Dit pakket bestaat uit een werkboek en leermiddelen uit de Mediatheek. Het Leercentrum begeleidt je en geeft advies bij het leren.

Volg je liever een cursus in een groep? Op alle locaties van Amarant kun je verschillende workshops, cursussen of themabesprekingen aanvragen. Daarnaast biedt het Leercentrum soms groepscursussen aan, waarvoor je je vrij kunt inschrijven. Ook kun je terecht bij het Digitaal Café. Stel hier bijvoorbeeld al je vragen over het gebruik van een computer, mobiele telefoon, tablet of iPad.

E-learning

Leer je liever in jouw eigen omgeving op een plek waar je graag bent? Dit is ook mogelijk! Met e-learning leer je over veel onderwerpen op een eigen tempo met online hulp.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het leercentrum en wat je ermee kunt? Laten we samen de mogelijkheden eens bespreken. Dan kun jij uitleggen waarmee je geholpen wil worden, en kunnen wij uitleggen hoe we jou hiermee helpen!

 

Stel je vraag

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Janny verbindt kunst met liefhebbers

  Na haar pensionering was Janny Slock (68) op zoek naar een nieuwe invulling voor haar dagelijks leven. Zo kwam ze terecht bij dagbestedingslocatie ARTenZO Tilburg, waar ze sinds zeven jaar de kunstuitleen in goede banen leidt.

  Lees het verhaal van Janny
 2. Frans en Cees: pelgrimsreis naar Lourdes verbindt cliënten en vrijwilligers

  Dankzij onze Dienst Geestelijke Verzorging en met hulp van een aantal sponsoren, waaronder de Stichting Vrienden van Amarant, togen 46 cliënten en 36 vrijwilligers in het najaar van 2017 naar het Zuid-Franse bedevaartsoord Lourdes.

  Lees het verhaal van Frans en Cees
 3. Puur Culinair: optimale verbinding tussen cliënt en voeding

  Eten is emotie, en goede voeding draagt heel direct bij aan de kwaliteit van leven. Vanuit die overtuiging ontwikkelde Puur Culinair onder de naam Moe’s smakelijke gerechten die geschikt zijn voor mensen met kauw- en slikproblemen.

  Lees het verhaal van Puur