Bij creatief centrum ArtenZo Breda heeft een diverse doelgroep dagbesteding. MVB en LVB van alle leeftijden. Iedereen is aan het werk vanuit zijn of haar eigen vraag en mogelijkheden. De een vindt het fijn om een activiteit of taak alleen uit te voeren en de ander wil dit graag samen doen. De begeleider van Amarant is in nabijheid aanwezig.

Creatief Centrum ArtenZO heeft 5 basisgroepen. Op basis van je interesses en mogelijkheden wordt gekeken welke basisgroep(en) passend zijn of passend gemaakt kunnen worden. Iedere basisgroep werkt met een dag- of weekprogramma, dit zorgt voor een goed en voorspelbaar dagritme.

Atelier:
Bij de ateliergroep kan jij je creativiteit kwijt door middel van tekenen, schilderen en grafisch werken. Je mag hier vanuit jouw eigen inspiratie te werk gaan. Daarnaast werk je periodiek themagericht.

Multi media:
In de multimediagroep wordt gebruik gemaakt van multimedia zoals: digitale fotografie, fotobewerking, tekstverwerking, ontwerpen en vormgeving. Hierin kan je zowel individueel als in kleine groepjes werken.

Project:
In de projectgroep wordt projectmatig gewerkt. Hier maak je 3D objecten en werk je met allerlei materialen, zoals: textiel, plastic of gerecycled materiaal. borduren breien, haken etc. Soms in opdracht, soms vrij werk.

Service:
In de servicegroep zorg je voor de koffie, thee, een dagelijks verse soep en broodjes. Je ondersteunt bij diverse huishoudelijke taken, zowel binnen als buiten het gebouw. je doet boodschappen, verzorgt de post en houdt de (kleine) moestuin bij.

Productie:
In de productiegroep voer je werkzaamheden uit zoals doosjes vouwen, telwerkzaamheden, stickeren, wegen, sorteren van allerlei materialen, in- en ompakken van producten. Deze werkzaamheden voer je uit voor andere bedrijven. Op de produktgroep wordt naast het werk ook creatieve activiteiten aangeboden.

Contact

Wil jij graag bij de ARTenZO Breda aan de slag? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

Vacatures voor cliënten

Stel je vraag

Locatie en contact

Viveslaan 1
4834XV, Breda
Bekijk op google maps