Bij ARTenZO Breda zijn er drie groepen; de ateliergroep, de projectgroep en de multimediagroep.

Ateliergroep

Bij de ateliergroep kan jij je creativiteit kwijt door middel van tekenen en schilderen. Je mag hier vanuit je eigen inspiratie te werk gaan. Daarnaast werk je mee aan een expositie aan de hand van een wisselend thema. In het atelier hangt een rustige sfeer, wat fijn is voor de mensen die graag rustig werken.

Multimediagroep

In de multimediagroep wordt gebruik gemaakt van de multimedia zoals bijvoorbeeld: digitale fotografie, fotobewerking en digitaal tekenen door middel van een tekenpad. Hier kan je zowel individueel als in kleine groepjes werken.

Projectgroep

In de projectgroep wordt projectmatig gewerkt. Je werkt hier voornamelijk met textiele materialen. In de ochtenden wordt er samen gewerkt aan de hand van een thema. Dit gezamenlijke werk wordt uiteindelijk vertoond in de expositieruimte. In de middag wordt er aan individuele projecten gewerkt.  

Contact

Wil jij graag bij de ARTenZO Breda aan de slag? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

Stel je vraag

Locatie en contact

Viveslaan 1
4834XV, Breda
Bekijk op google maps

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Anita en Anke ontdekken samen nieuwe mogelijkheden

  Door niet-aangeboren hersenletsel (NAH) moest Anke van Ham (53) uit Etten-Leur een groot deel van haar zekerheden opgeven. Bij Amarant herontdekt ze zichzelf.

  Lees het verhaal van Anita en Anke
 2. Willem: "Ik ben een gelukkig mens!"

  2016 was zonder twijfel het jaar van Willem van Kruijsbergen. Hij ging zelfstandig wonen én was te zien in het tv-programma ‘Je Zal Het Maar Hebben’. Vier dagen per week werkt Willem bij Drukkerij Kleurrijk-OKZ in Tilburg.

  Lees het verhaal van Willem
 3. Albert: Artistiek leider van ARTenZO

  Albert Matthijssen werkt al 45 jaar bij Amarant. Een indrukwekkende periode, waarin hij altijd zijn passie heeft gevolgd. “Ik ben ervan overtuigd dat iedere mens creativiteit in zich heeft. Je moet het er alleen op de juiste manier weten uit te halen.”

  Lees het verhaal van Albert