Algemeen

Bij ARTenZO Tilburg komen mensen vanaf 18 jaar met een (lichte) verstandelijke beperking, autisme en/of hersenletsel. Er wordt gewerkt in een groepsruimte en in groepsverband.

Bij ARTenZO Tilburg zijn er maarliefst acht groepen. Hier kan jij jouw talenten en creativiteit laten zien.

Cliënten werken met creatieve & beeldende activiteiten aan hun persoonlijke groei

Ateliergroep

Bij de ateliergroep kan jij je creativiteit kwijt door middel van tekenen, schilderen en grafisch werken. Je mag hier vanuit je eigen inspiratie te werk gaan. Daarnaast werk je periodiek themagericht.

Multimediagroep

In de multimediagroep wordt gebruik gemaakt van de multimedia zoals bijvoorbeeld: digitale fotografie, fotobewerking, animatie, tekstverwerking, ontwerpen en vormgeving. Hier kan je zowel individueel als in kleine groepjes werken.

Projectgroep

In de projectgroep wordt projectmatig gewerkt. Hier maak je 3D objecten en werk je met allerlei materialen zoals; hout, steen, metaal, textiel, plastic of gerecycled materiaal. Vaak wordt er samengewerkt in groepjes aan één project, maar individueel werken aan een eigen project kan ook.

Keramiekgroep

Hier wordt met klei gewerkt, vrij en in opdracht. Ook kan je hier glazuren / decoreren en is er een mogelijkheid om eenvoudig te beeldhouden.

Tuingroep

De tuingroep is een klein groepje welke is gekoppeld aan de projectgroep. Hier mag je de "belevingstuin" en overig "groen" onderhouden.

Textielgroep

In de textielgroep mag je op allerlei manieren textiel werkvormen uitoefenen, van breien en haken tot punikken en weven.

Muziekgroep

Hier kan je muziek "beleven", luisteren en zelf maken. Van klassiek tot rap, alles is mogelijk.

Servicegroep

In de servicegroep zorg je voor de koffie, thee en de dagelijkse verse soep en broodjes. Je ondersteunt bij diverse huishoudelijke taken, zowel binnen- als buiten het gebouw.

Contact

Wil jij graag bij de ARTenZO Tilburg aan de slag? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

Stel je vraag

Locatie en contact

Frans Erensstraat 5
5044PM, Tilburg
Bekijk op google maps

Openingstijden

Openingstijden op Maandag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Dinsdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Woensdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Donderdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Vrijdag
09:00 - 16:00