Algemeen

ARTenZO is een dagbestedingslocatie in Tilburg. Iedereen die er komt vindt het leuk om kunstzinnig en creatief bezig te zijn. Er zijn verschillende lokalen. Zo is er een textiellokaal, keramieklokaal, computerlokaal, atelier, muzieklokaal en een kantine. Samen met jou bedenken we wat we gaan maken. Van schilderijen tot tassen, van vazen tot foto’s. Elk product is handgemaakt en heeft zijn eigen unieke handtekening. Ook is er een Servicegroep waar je leert koken, wassen of schoonmaken.

Wil je je kunstzinnige talenten gebruiken en nieuwe technieken leren? We bieden verschillende materialen en technieken aan. Het programma is aangepast aan de individuele talenten en mogelijkheden. Nadruk in de begeleiding ligt op het creatieve proces en de persoonlijke artistieke ontwikkeling hierin. Ook werken we samen met lokale kunstenaars.

Activiteiten en Werkzaamheden

  • Ateliergroep Bij de ateliergroep kan jij je creativiteit kwijt door middel van tekenen en schilderen. Je mag hier vanuit je eigen inspiratie te werk gaan. Daarnaast werk je periodiek themagericht.
  • Multimediagroep In de multimediagroep wordt gebruik gemaakt van de multimedia zoals bijvoorbeeld: digitale fotografie, fotobewerking, tekstverwerking, ontwerpen en vormgeving. Hier kan je zowel individueel als in kleine groepjes werken.
  • Projectgroep In de projectgroep wordt projectmatig gewerkt. Hier maak je 3D objecten en werk je met allerlei materialen zoals; hout, steen, metaal, textiel, plastic of gerecycled materiaal. Vaak wordt er samengewerkt in groepjes aan één project, maar individueel werken aan een eigen project kan ook.
  • Keramiekgroep Hier wordt met klei gewerkt, vrij en in opdracht. Ook kan je hier glazuren / decoreren en is er een mogelijkheid om eenvoudig te beeldhouden.
  • Textielgroep In de textielgroep mag je op allerlei manieren textiel werkvormen uitoefenen, van breien en haken tot punniken.
  • Muziek en bewegingsgroep Hier kan je muziek "beleven", luisteren en bewegen op muziek. Van klassiek tot rap, alles is mogelijk.
  • Servicegroep In de servicegroep zorg je voor de koffie, thee en de dagelijkse verse soep en broodjes. Je ondersteunt bij diverse huishoudelijke taken, zowel binnen- als buiten het gebouw.

Contact

Wil jij graag bij de ARTenZO Tilburg aan de slag? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

 

Vacatures voor cliënten

Stel je vraag

Locatie en contact

Frans Erensstraat 5
5044PM, Tilburg
Bekijk op google maps

Openingstijden

Openingstijden op Maandag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Dinsdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Woensdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Donderdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Vrijdag
09:00 - 16:00