Algemeen

Binnen de Brasserie werken wij met certificaten. Je kiest met je begeleider een taak die je wilt leren. Zo'n taak bestaat uit verschillende onderdelen. Een aantal keer per jaar kijk je samen met je begeleider wat jij al hebt geleerd. De certificaten zijn onder andere; klanten serveren, barmedewerker, keukenmedewerker, huishouden, kinderfeestje, administratie.
Aan het einde van het jaar organiseren we een uitreiking waarbij alle ouders en familie mogen komen en ieder zijn certificaat uitgereikt krijgt.

Ik vind het werken met certificaten leuk, ik leer dit jaar om de klanten goed te bedienen

Samen met jou maken we een passend programma. En we stellen het weer bij als we dat samen nodig vinden. De activiteiten zijn divers. Van appeltaarten bakken tot broodjes maken. En van meehelpen bij kinderfeestjes tot vergaderruimtes klaarzetten en weer opruimen.

Activiteiten en Werkzaamheden

 • Appeltaarten bakken
 • Broodjes maken
 • Soep maken
 • Meehelpen bij kinderfeestjes
 • Vergaderruimtes klaarzetten en opruimen

Contact

Wil jij graag bij Brasserie de Leijhoeve aan de slag? Neem voor meer informatie contact met ons op: Brasserie.leijhoeve@amarant.nl. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

Vacatures voor cliënten

Stel je vraag

Locatie en contact

Burgemeester N. de Jaegerplein 1
4891NL, Rijsbergen
Bekijk op google maps

Openingstijden

Openingstijden op Maandag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Dinsdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Woensdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Donderdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Vrijdag
09:00 - 16:00

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Björn: van fietsenmaker tot barista

  Het verhaal van Bas en Björn. Björn was vroeger fietsenmaker, maar wilde toen graag aan de slag als barista. Onder begeleiding van Bas leerde hij het vak en krijgt hij steeds meer verantwoordelijkheden.

  Lees het verhaal van Björn
 2. Hoe Joey met hulp van Opmaat Brabant aan een leuke baan kwam

  Joey woont in Castelre dichtbij de Belgische grens. Joey is als persoon een echte doener en leert in de praktijk. Met hulp van Opmaat Brabant heeft Joey nu een baan als facilitair medewerker bij Ponderosa, waar hij het erg naar zijn zin heeft.

  Lees het verhaal van Joey
 3. Michel Broumels: ‘Mijn droom is uitgekomen’

  In 2010 startte Michel Broumels vanuit de dagbesteding van Amarant bij de Kringloper. Hij had een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Nu is hij trotse bezitter van een rijbewijs, een bakwagen én een volwaardig dienstverband bij het Roosendaalse warenhuis.

  Lees het verhaal van Michel