Algemeen

Werken binnen de brasserie is veelzijdig. Je mag en kunt alles leren. Je hoeft het niet helemaal alleen te kunnen.

Bij Brasserie de Leijhoeve vinden wij het belangrijk dat jij op je eigen manier een bijdrage levert in de horeca. Dat wil zeggen dat je werkt achter de bar of de klanten serveert. Maar je bakt ook appeltaarten en cake in de keuken, en maakt de broodjes en soep voor de lunch klaar.
We organiseren ook kinderfeestjes, de voorbereidingen en de kinderen verwelkomen hoort tot de taken. Soms zet jij de ruimte klaar voor een vergadering, en ruim je op.

Ik vind het werken met certificaten leuk, ik leer dit jaar om de klanten goed te bedienen

Binnen de brasserie werken wij met certificaten. Je kiest met je begeleider een taak die je wilt leren. Zo'n taak bestaat uit verschillende onderdelen. Een aantal keer per jaar kijk je samen met je begeleider wat jij al hebt geleerd. De certificaten zijn onder andere; klanten serveren, barmedewerker, keukenmedewerker, huishouden, kinderfeestje, administratie.
Aan het einde van het jaar organiseren we een uitreiking waarbij alle ouders en familie mogen komen en ieder zijn certificaat uitgereikt krijgt.

Werkzaamheden

  • Appeltaarten bakken
  • Broodjes maken
  • Soep maken
  • Meehelpen bij kinderfeestjes
  • Vergaderruimtes klaarzetten en opruimen

Contact

Wil jij graag bij Brasserie de Leijhoeve  aan de slag? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

Kunnen we je helpen?

Locatie en contact

Burgemeester N. de Jaegerplein 1
4891NL, Rijsbergen
Bekijk op google maps

Openingstijden

Openingstijden op Maandag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Dinsdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Woensdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Donderdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Vrijdag
09:00 - 16:00

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

  1. Björn: van fietsenmaker tot barista

    Het verhaal van Bas en Björn. Björn was vroeger fietsenmaker, maar wilde toen graag aan de slag als barista. Onder begeleiding van Bas leerde hij het vak en krijgt hij steeds meer verantwoordelijkheden.

    Lees het verhaal van Björn
  2. Hoe Joey met hulp van Opmaat Brabant aan een leuke baan kwam

    Joey woont in Castelre dichtbij de Belgische grens. Joey is als persoon een echte doener en leert in de praktijk. Met hulp van Opmaat Brabant heeft Joey nu een baan als facilitair medewerker bij Ponderosa, waar hij het erg naar zijn zin heeft.

    Lees het verhaal van Joey
  3. Michel Broumels: ‘Mijn droom is uitgekomen’

    In 2010 startte Michel Broumels (25) vanuit de dagbesteding van Amarant bij de Kringloper. Hij had een grote achterstand tot de arbeidsmarkt. Nu, negen jaar later, is hij trotse bezitter van een rijbewijs, een bakwagen én een volwaardig dienstverband bij het Roosendaalse warenhuis.

    Lees het verhaal van Michel