Algemeen

Productie en Logistiek ligt op een bedrijventerrein in Gilze. Het is toegangelijk door middel van openbaar vervoer. Je voert werk uit voor externe klanten. Het gaat dan vooral om in- en ompakwerk, stickerwerk en ander arbeidsmatig werk. Productie en Logistiek heeft 3 verschillende groepen.

Binnen Productie en Logistiek is een zeer diverse doelgroep aan het werk. Mensen met een  verstandelijke beperking van matig tot licht. Er zijn veel cliënten met bijkomende lichamelijke en psychische problematieken zoals autisme, NAH en Prader Willi Syndroom.

Activiteiten en Werkzaamheden

 • Magazijngroep; Je zet werkzaamheden klaar voor andere locaties van Amarnt, je controleert het werk wat terug komt op kwaliteit en sealt de pallets in. We maken gebruik van een krimptunnel en hiermee plastificeren we de producten doormiddel van een warmte tunnel. Binnen het Centraal magazijn maken we gebruik van pompwagens en je kan leren hiermee te werken.
 • Werkgroep; Je voert werkzaamheden uit als dozen vouwen, telwerkzaamheden, Stickeren, in- en ompakken van producten.
 • Buttongroep: Op de buttongroep maken ze buttons in opdracht van een extern bedrijf. Er zijn niet altijd button orders. Als die er niet zijn worden dezelfde werkzaamheden uitgevoerd als op werkgroep. De buttongroep is gelegen op de eerste verdieping en middels een trap te bereiken.

Binnen de locatie Productie en Logistiek is de begeleiding altijd in nabijheid. Vanuit alle groepen heb je de kans om te leren werken met een pompwagen, de krimptunnel en het stansapparaat.

Contact

Wil je graag aan de slag bij Productie en Logistiek Gilze? Of wil je meer over de locatie en het aanbod weten? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met jou door en staan klaar om een antwoord te geven op eventuele vragen. 

Telefoonnummer: 088-611 12 70
E-mail: magazijn.werkgroep@amarant.nl

Vacatures voor cliënten

Stel je vraag

Locatie en contact

Burgemeester Krollaan 5
5126PT, Gilze
Bekijk op google maps

Openingstijden

Openingstijden op Maandag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Dinsdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Woensdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Donderdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Vrijdag
09:00 - 16:00

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Het EVA-team verbindt verpleegkundige expertise met flexibiliteit

  De verpleegkundigen van het EVA-team bieden (acute) verpleegkundige ondersteuning op locatie. Aan het woord: Marianne Brekelmans, Edwin Karel en Amber van Vugt.

  Lees het verhaal van het EVA-team
 2. Thomas van der Rijken, fysiotherapeut

  De fysiotherapeut helpt cliënten die moeite hebben met bewegen of met hun houding. Een van de fysiotherapeuten van Amarant is Thomas van der Rijken. Hij helpt cliënten met uiteenlopende achtergronden van hun klachten af.

  Lees het verhaal van Thomas
 3. Kristel is vrijwilliger bij Amarant: "Raymond en Clazien horen er echt bij"

  Kristel is al jaren verbonden aan Amarant als vrijwilliger. Zo’n tien jaar geleden maakte ze kennis met de verstandelijk beperkte Raymond en het klikte meteen. Regelmatig eten ze gezellig samen of gaan ze eropuit. Sinds eind 2016 onderneemt Kristel ook leuke dingen met Clazien. En wat bijzonder is: Raymond en Clazien kunnen het ook erg goed met elkaar vinden. Dus eten ze inmiddels geregeld met z’n drietjes of gaan ze samen naar evenementen.

  Lees het verhaal van Kristel