Algemeen

Dagbesteding aan Huis organiseert verschillende activiteiten op de woonvoorziening van de cliënt, zoals: rustige start met krantje, praatje en kopje koffie, spelletjes, creatief bezig zijn. Maar ook beweging, voel-je-goed, muziek, kook-bankactiviteiten.

Voor wie?

De dagbesteding is er voor mensen die niet meer alle dagen naar een dagbestedingslocatie kunnen of willen. Soms vanwege de lichamelijke of psychische problematiek. Of omdat ‘werken’ niet meer hoeft en het fijn is wat meer tijd te hebben bij het starten van de dag. Er zijn ook jongere cliënten die er dagbesteding hebben. Zij zijn ondersteunend en bieden een helpende hand (vaatwasser, tafel dekken, mee wandelen en dan rolstoel duwen, helpen bij een spelletje etc.

Contact

Wil jij graag je dag doorbrengen met dagbesteding aan huis? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

 

Stel je vraag

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Janny verbindt kunst met liefhebbers

  Na haar pensionering was Janny Slock (68) op zoek naar een nieuwe invulling voor haar dagelijks leven. Zo kwam ze terecht bij dagbestedingslocatie ARTenZO Tilburg, waar ze sinds zeven jaar de kunstuitleen in goede banen leidt.

  Lees het verhaal van Janny
 2. Björn: van fietsenmaker tot barista

  Het verhaal van Bas en Björn. Björn was vroeger fietsenmaker, maar wilde toen graag aan de slag als barista. Onder begeleiding van Bas leerde hij het vak en krijgt hij steeds meer verantwoordelijkheden.

  Lees het verhaal van Björn
 3. Josée's zoon woont bij Amarant: "Het thema ‘geluk’ is écht voelbaar"

  Drie tot vier keer per week bezoekt Josée haar zoon Thomas op woongroep Gouwberg 9 in Rijsbergen. Hij woont al ruim 19 jaar bij Amarant en Josée is prima te spreken over de zorg.

  Lees het verhaal van Josée en Thomas