Welkom bij Dagbesteding aan Huis, een bijzondere vorm van dagbesteding binnen woonlocaties.

Algemeen

Dagbesteding aan Huis biedt activerende en belevingsgerichte dagbesteding aan. De verscheidenheid is erg groot te noemen. Dit heeft te maken met de verschillen tussen de woonvormen en diversiteit van de bewoners. We gaan voor een passend aanbod!

Activiteiten en Werkzaamheden

Vanwege de grote diversiteit is het activiteitenaanbod ook divers. Van een rustige beweegactiviteit tot een stevige wandeling, van creatief bezig zijn tot samen boodschappen doen en koken, van samen een spelletje doen tot een fietsband plakken, etc. De activiteiten worden zowel in groepsverband aangeboden als individueel. Binnen de mogelijkheden maken we samen een passend aanbod.

Contact

Wil jij graag aan de slag bij Dagbesteding aan huis? Of wil je meer over de locatie en het aanbod weten? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met jou door en staan klaar om een antwoord te geven op eventuele vragen.

Vacatures voor cliënten

Stel je vraag

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Janny verbindt kunst met liefhebbers

  Na haar pensionering was Janny Slock (68) op zoek naar een nieuwe invulling voor haar dagelijks leven. Zo kwam ze terecht bij dagbestedingslocatie ARTenZO Tilburg, waar ze sinds zeven jaar de kunstuitleen in goede banen leidt.

  Lees het verhaal van Janny
 2. Björn: van fietsenmaker tot barista

  Het verhaal van Bas en Björn. Björn was vroeger fietsenmaker, maar wilde toen graag aan de slag als barista. Onder begeleiding van Bas leerde hij het vak en krijgt hij steeds meer verantwoordelijkheden.

  Lees het verhaal van Björn
 3. Josée's zoon woont bij Amarant: "Het thema ‘geluk’ is écht voelbaar"

  Drie tot vier keer per week bezoekt Josée haar zoon Thomas op woongroep Gouwberg 9 in Rijsbergen. Hij woont al ruim 19 jaar bij Amarant en Josée is prima te spreken over de zorg.

  Lees het verhaal van Josée en Thomas