Kom gezellig langs bij Activiteitencentrum Liesbos in Etten-Leur. Ons activiteitencentrum ligt nabij het mooie centrum van Etten-Leur. We willen je graag ontmoeten. We laten je dan zien wat we doen en wat er bij ons mogelijk is.

Algemeen

Activiteitencentrum Liesbos is een plek voor belevingsgerichte en activerende dagbesteding , soms met arbeidsmatig karakter. Er komen veel verschillende mensen van jong tot oud. Wij bieden veel verschillende activiteiten aan.  Activiteiten die zinvol zijn voor jou, activiteiten waar je iets van kunt leren, activiteiten waar je blij van wordt.  Ook gaan we met regelmaat met een groep op pad met onze bus.

Er zijn altijd vaste en vertrouwde begeleiders in de nabijheid. Samen met jou maken ze er een goede dag van. Naast de begeleiders ontmoet je bij ons vrijwilligers die ondersteunen bij de activiteiten.

Activiteiten en Werkzaamheden

Je kunt bij ons terecht voor belevingsgerichte en activerende dagbesteding, soms met een arbeidsmatig karakter. Een mix in het activiteitenaanbod is mogelijk. We bieden verschillende activiteiten aan op het gebied van sport en bewegen- te denken valt aan zwemmen, fitness en sport op locatie. Daarnaast service gerichte taken, creatief, schilderen, muziek, spel en eenvoudig productiewerk. Ook staat de ontmoeting met elkaar centraal. Dit zie je terug bij de groepsactiviteiten en het koffie/thee en lunchmoment. Een bijzondere activiteit is het maandelijks  knuffelen met de honden. Samen met jou kijken we naar een passend aanbod.    

Contact

Wli jij graag aan de slag bij Activiteitencentrum Liesbos? Of wil je meer over de locatie en het aanbod weten? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met jou door en staan klaar om een antwoord te geven op eventuele vragen. 

Stel je vraag

Locatie en contact

Lambertusstraat 3 A
4872XA, Etten-Leur
Bekijk op google maps

Openingstijden

Openingstijden op Maandag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Dinsdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Woensdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Donderdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Vrijdag
09:00 - 16:00