Kom gezellig langs bij Activiteitencentrum Oosterhout gelegen in de wijk Vrachelen. Je kunt bij ons beleven, snoezelen en actief bezig zijn. Je bent altijd welkom om kennis te komen maken!

Algemeen

Activiteitencentrum Oosterhout houdt zich bezig met jouw mogelijkheden. En ook als je mogelijkheden erg beperkt zijn: we kijken samen wat er wel kan! Wij bieden een beschermde en belevingsgerichte omgeving waarin jij tot ontplooiing kunt komen. Naast de verschillende activiteitenruimtes hebben wij een bewegingsruimte en een snoezelruimte voor de ontspanning. Je wordt in een groep ingedeeld op jouw persoonlijke hulpvraag en behoefte. Er is altijd begeleiding in de nabijheid.

Activiteiten en Werkzaamheden

Je kunt bij ons terecht voor belevingsgerichte en activerende dagbesteding. Het belevingsgerichte voert de boventoon. Er wordt dagelijks gewandeld door de wijk. Verder hebben we een tuin met schommels en tuinbakken waarin we tuinieren. Binnenactiviteiten zijn koken, bewegen, muziek (BIM), puzzelen, sorteren, creatief bezig zijn, massage en snoezelen. Natuurlijk volgen we met onze activiteiten de seizoenen en jaarfeesten. Samen met jou kijken we naar een passend aanbod.

Contact

Wil jij graag aan de slag bij Activiteitencentrum Oosterhout? Of wil je meer over de locatie en het aanbod weten? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met jou door en staan klaar om een antwoord te geven op eventuele vragen. 

Snoezelen
Snoezelen
Creatief
Creatief
Dagcentrum Oosterhout
Dagcentrum Oosterhout
Leuke dingen doen
Leuke dingen doen
Appelmoes maken
Appelmoes maken
Beleving
Beleving
Creatief bezig zijn
Creatief bezig zijn
Creatief spel
Creatief spel
Massage
Massage
Spelen in de sneeuw
Spelen in de sneeuw
Waterspel
Met water spelen

Vacatures voor cliënten

Stel je vraag

Locatie en contact

Elckerlycplein 1
4906HM, Oosterhout
Bekijk op google maps

Openingstijden

Openingstijden op Maandag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Dinsdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Woensdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Donderdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Vrijdag
09:00 - 16:00