Vind jij het leuk om te werken in de dienstverlening?

Algemeen

Bij het Serviceteam Molenwiek is sprake van arbeidsmatige dagbesteding. Je kunt terecht met een licht tot matig verstandelijke beperking, NAH en ook als je een vorm van autisme hebt. De groep bestaat uit 6 tot 8 personen per dag, jong en oud, man en vrouw. Er komen dagelijks veel bezoekers naar de Multi-Functionele Accommodatie. Om bijvoorbeeld te biljarten, een kopje koffie te drinken of om te vergaderen. Hierdoor is er veel bedrijvigheid. Je doet veel taken voor andere mensen en je leert om dit zo zelfstandig mogelijk te doen of samen met een collega of met een vrijwilliger. Verder zijn er ook ondersteunende taken voor de basisschool en de peuterspeelzaal.  Samen met jou kijken we wat jij leuk vindt en hoe je de dienstverlenende talenten kunt inzetten. Er is altijd een begeleider in de buurt die jou kan ondersteunen.

Activiteiten en Werkzaamheden

We werken maandag tm vrijdag van 9 tot 16u. Er zijn taken die iedere dag/week terugkomen. Deze kun je in het weekprogramma van ons digibord terugvinden. Hier kun je zelf taken kiezen en ook afvinken als je klaar bent.  Er zijn ook taken die gelijk spontaan gedaan moeten worden.  Daar ondersteunen we je natuurlijk bij. Mogelijke werkzaamheden/taken die  gedaan worden;

 • bediening bar
 • ruimtes klaar maken voor activiteiten
 • lunch voorbereiden
 • koffie en thee serveren
 • schoonmaken
 • de was en afwas doen
 • fruit klaar maken voor kinderen van de basisschool en peuterspeelzaal
 • werkzaamheden voor of op school

Contact

Wil jij graag aan de slag bij Serviceteam Molenwiek? Of wil je meer over de locatie of het aanbod weten? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met jou door en staan klaar om een antwoord te geven op eventuele vragen. 

Vacatures voor cliënten

Stel je vraag

Locatie en contact

Schoolstraat 5
5124RM, Molenschot
Bekijk op google maps

Openingstijden

Openingstijden op Maandag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Dinsdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Woensdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Donderdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Vrijdag
09:00 - 16:00

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Diede, Martijn en Ruud verbinden cliënten met de buitenwereld

  Hoe activeer je cliënten met een ernstige verstandelijke beperking én complexe gedragsproblemen (de zogenoemde SG-EVB-doelgroep)? Het SG-EVB-team ging de uitdaging aan en ontwikkelde twee activeringsprogramma’s: BEZIG en FIT.

  Lees het verhaal van Diede, Martijn en Ruud
 2. Puur Culinair: optimale verbinding tussen cliënt en voeding

  Eten is emotie, en goede voeding draagt heel direct bij aan de kwaliteit van leven. Vanuit die overtuiging ontwikkelde Puur Culinair onder de naam Moe’s smakelijke gerechten die geschikt zijn voor mensen met kauw- en slikproblemen.

  Lees het verhaal van Puur
 3. Het verhaal van Carlo: 'Muziek maakt me blij'

  Carlo is cliënt bij Idris (nu: Amarant). Hij was vroeger in de klas en thuis vervelend en praatte ontzettend veel, bij Idris ging dit beter. Tijdens muziektherapie heeft hij veel geleerd en is muziek zijn grootste passie geworden.

  Lees het verhaal van Carlo