Algemeen

Trefpunt de Pannenschuur is gevestigd in het wijkcentrum de Pannenschuur in Oisterwijk. Wij hebben hier onze eigen ruimtes en bieden verschillende activiteiten aan. We kijken samen met jou wat je leuk vindt om te doen of wellicht nog zou willen leren. Denk hierbij aan verschillende creatieve activiteiten of spelletjes. Het kan erg verschillend zijn, omdat iedereen anders is. Binnen de Pannenschuur kan en mag iedereen zichzelf zijn.

Er komen hier verschillende mensen, momenteel in de leeftijd van 40 tot 80. Er is altijd vaste en vertrouwde begeleiding aanwezig die tijd en aandacht voor iedereen probeert te hebben.

Activiteiten en Werkzaamheden

Je kunt bij ons terecht voor belevingsgerichte en activerende dagbesteding. Samen kijken we wat bij jou past en hoe we dit waar kunnen maken. Op weekbasis organiseren we verschillende activiteiten op het gebied van creatief en ambachtelijk, service gerichte taken en ontmoeting en ontspanning. Van kaarten en tasjes maken tot boodschappen doen en huishoudelijke taken. En van inpakwerk tot samen een spel doen.

 • Creatief bezig zijn
 • Ontspanning en beweging

Contact

Wil jij graag aan de slag bij trefpunt de Pannenschuur? Of wil je meer over de locatie en het aanbod weten? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met jou door en staan klaar om een antwoord te geven op eventuele vragen.

Wijkcentrum de Pannenschuur
Lavendel 9 Oisterwijk
06 51795936
DagbestedingPannenschuur@Amarant.nl

Stel je vraag

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Janny verbindt kunst met liefhebbers

  Na haar pensionering was Janny Slock (68) op zoek naar een nieuwe invulling voor haar dagelijks leven. Zo kwam ze terecht bij dagbestedingslocatie ARTenZO Tilburg, waar ze sinds zeven jaar de kunstuitleen in goede banen leidt.

  Lees het verhaal van Janny
 2. Frans en Cees: pelgrimsreis naar Lourdes verbindt cliënten en vrijwilligers

  Dankzij onze Dienst Geestelijke Verzorging en met hulp van een aantal sponsoren, waaronder de Stichting Vrienden van Amarant, togen 46 cliënten en 36 vrijwilligers in het najaar van 2017 naar het Zuid-Franse bedevaartsoord Lourdes.

  Lees het verhaal van Frans en Cees
 3. Diede, Martijn en Ruud verbinden cliënten met de buitenwereld

  Hoe activeer je cliënten met een ernstige verstandelijke beperking én complexe gedragsproblemen (de zogenoemde SG-EVB-doelgroep)? Het SG-EVB-team ging de uitdaging aan en ontwikkelde twee activeringsprogramma’s: BEZIG en FIT.

  Lees het verhaal van Diede, Martijn en Ruud