Algemeen

Bij de Piramide komen per dag ongeveer tien cliënten met een matig tot ernstige verstandelijke beperking in combinatie met complexe zorgvraag. Op de groep zijn er altijd twee begeleiders op de groep. De Piramide voert belevingsgerichte werkzaamheden uit, in het lokaal maar ook buiten op het terrein.

Jou een leuke dag bezorgen. Daar gaat het bij de Piramide om. De begeleiders bij de Piramide houden het ‘Niets moet, beleid’ aan. 

Wij bieden maatwerk. We kijken goed naar jouw mogelijkheden die je hebt op dat moment en gaan gericht aan de slag om daar dichtbij te blijven met de activiteiten die we doen.
De Piramide is een veilige omgeving op de centrumlocatie Daniël de Brouwerpark. Je kunt dus ook heel veilig buiten komen.

Activiteiten

 • Teksten uitknippen
 • Demonteren
 • Enveloppen uitpakken
 • Muziek maken
 • Boodschappen doen
 • Creatieve activiteiten
 • Sorteerwerk
 • Koken
 • Moestuin

Contact

Wil jij graag bij de Pirmanide aan de slag? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

 

Stel je vraag

Locatie en contact

Bredaseweg 570
5036NB, Tilburg
Bekijk op google maps

Openingstijden

Openingstijden op Maandag
09:30 - 16:00
Openingstijden op Dinsdag
09:30 - 16:00
Openingstijden op Woensdag
09:30 - 16:00
Openingstijden op Donderdag
09:30 - 16:00
Openingstijden op Vrijdag
09:30 - 16:00

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Het verhaal van Anita: 'Ik wil werken in een kinderdagverblijf'

  Anita is cliënt bij Idris (nu: Amarant). Haar moeder is op jonge leeftijd overleden en haar vader kon niet voor haar zorgen. Ze wil graag op een kinderdagverblijf werken later en op haarzelf wonen.

  Lees het verhaal van Anita
 2. De droom van Lisa (19): werken in een echte bakkerij

  'Ik werk al drie jaar in de bakkerij van Amarant. Daar bak ik koekjes, taarten en andere lekkere dingen. Leuk werk, maar het liefst wil ik bij een echte bakkerij gaan werken, buiten Amarant.

  Lees het verhaal van Lisa
 3. Joep (22) durft weer te dromen

  Joep heeft veel instellingen van binnen gezien, maar nergens hield hij het lang vol. “Ik voelde me niet op mijn gemak, er was geen goede plek voor mij. Het FACT team heeft mij thuis geholpen. Het gaat nu steeds beter met me.”

  Lees het verhaal van Joep