Algemeen

Door de goede begeleiding is er veel ruimte voor ontwikkeling. Er zijn twee locaties van de Smaakmakers. Per locatie zijn er meerdere afdelingen waar je kunt werken. In Etten-Leur kun je aan de slag bij de volgende afdelingen:

Winkel/inpakruimte

In de winkel ben je veel met klanten bezig. Je helpt ze, rekent producten af en houdt de winkel schoon. In de inpakruimte maak je de bestellingen voor de klanten klaar.

Banketafdeling

Op de banketafdeling ga je aan de slag met het maken van taarten, koekjes en gebakjes. Wil je zelf de lekkerste creaties maken? Dan is deze afdeling wat voor jou!

Traiteurafdeling

Ben je meer van de hartige hapjes dan van zoetigheid? Op deze afdeling bereid je heerlijke luxe hapjes zoals borrelhapjes, belegde broodjes en quiches (hartige taarten). Werk je graag met verse producten, dan past deze afdeling perfect bij jou. Op de traiteurafdeling in Goirle maken ze ook worstenbroodjes en frikandelbroodjes.

Broodafdeling

Op de broodafdeling ga je als een ware bakker aan de slag. Hier maak je brood, bolletjes en natuurlijk overheerlijke worstenbroodjes.

Serviceteam Smaakmakers

Ondersteun je graag meerdere afdelingen? Dan past het onmisbare serviceteam bij jou. Hier voer je allerlei ondersteunende taken uit. Deze taken kunnen zijn:

 • Boodschappen doen
 • Bezorgen
 • De kantine en het erf netjes houden
 • Inpakwerk
 • Afweegwerk
 • Appels schillen
 • Afwassen
 • Werkkleding wassen

In Goirle is er ook een winkel/inpakruimte, banketafdeling en traiteurafdeling. Hier is alleen geen broodafdeling en serviceteam. Er zijn wel nog andere afdelingen:

Bezorgservice

Wil jij graag een lach op het gezicht van de klanten toveren? Bij deze afdeling zorg je er samen met de vrijwilligers voor, dat de bestellingen bij de klanten komen.

Kantine

In de kantine ben je bezig met de afwas voor de hele bakkerij. Daarnaast zet je koffie en thee en dek je de tafels in de kantine.

Chocolaterieafdeling

Houd jij ook zo van chocolade en wil je zelf met deze lekkernij aan de slag? Op deze afdeling maak je bonbons en andere producten van chocolade.

Meer informatie over de Smaakmakers

Wil jij graag bij de Smaakmakers aan de slag in Etten-Leur of Goirle? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

Stel je vraag

Locatie en contact

Lambertusstraat 3 A
4872XA, Etten-Leur
Bekijk op google maps

Frankische Driehoek 5
5052BL, Goirle
Bekijk op google maps

Openingstijden

Openingstijden op Maandag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Dinsdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Woensdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Donderdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Vrijdag
09:00 - 16:00

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. De droom van Lisa (19): werken in een echte bakkerij

  'Ik werk al drie jaar in de bakkerij van Amarant. Daar bak ik koekjes, taarten en andere lekkere dingen. Leuk werk, maar het liefst wil ik bij een echte bakkerij gaan werken, buiten Amarant.

  Lees het verhaal van Lisa
 2. Björn: van fietsenmaker tot barista

  Het verhaal van Bas en Björn. Björn was vroeger fietsenmaker, maar wilde toen graag aan de slag als barista. Onder begeleiding van Bas leerde hij het vak en krijgt hij steeds meer verantwoordelijkheden.

  Lees het verhaal van Björn
 3. Bakken maar!

  Appeltaarten en -flappen, progrestaarten, belegde broodjes en wat al niet meer: fijnproevers weten bakkerij en traiteur Smaakmakers in Goirle steeds beter te vinden. Iris werkt vijf dagen per week in de bakkerij, op de traiteurafdeling en in de winkel. Naar volle tevredenheid, vertelt ze. “Ik kan hier helemaal mezelf zijn.

  Lees het verhaal van Iris