Winkel

Hier help je klanten, reken je de producten af en houd je de winkel netjes. In de inpakruimte maak je de bestellingen klaar voor de klanten.

Banket

Op de banketafdeling ga je aan de slag met het maken van taarten, koekjes en gebakjes. Wil je zelf de lekkerste creaties maken? Dan is deze afdeling wat voor jou!

Broodafdeling

Op de broodafdeling ga je als een ware bakker aan de slag. Hier maak je brood, bolletjes, eierkoeken, krentenbollen en andere overheerlijke producten.

Traiteurafdeling

Ben je meer van de hartige hapjes dan van zoetigheid? Op deze afdeling bereid je heerlijke luxe hapjes zoals borrelhapjes, belegde broodjes en quiches (hartige taarten). Werk je graag met verse producten, dan past deze afdeling perfect bij jou

Bezorgservice

Wil jij graag een lach op het gezicht van de klanten toveren? Bij deze afdeling zorg je er samen met de vrijwilligers voor, dat de bestellingen bij de klanten komen.

Door de goede begeleiding is er veel ruimte voor ontwikkeling. Soms werk je samen aan een product of taak en soms werk je alleen. Omdat je werkt in een bakkerij vinden wij het belangrijk dat je netjes en hygiƫnisch kunt (leren) werken.

Meer informatie over de Smaakmakers

Wil jij graag bij de Smaakmakers aan de slag in Etten-Leur of Goirle? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

Vacatures voor cliƫnten

Stel je vraag

Openingstijden

Openingstijden op Maandag
Winkel dicht | dagbesteding 09:00 - 16:00
Openingstijden op Dinsdag
9:00 - 15:30
Openingstijden op Woensdag
9:00 - 15:30
Openingstijden op Donderdag
9:00 - 15:30
Openingstijden op Vrijdag
9:00 - 15:30