Algemeen

Bij de Teruggave werk je samen met zo'n 12 cliënten. De begeleiding is altijd nabij, maar als je wilt kun je er ook prima zelfstandig aan de slag. Je hoeft niet alles direct heel goed te doen want er is genoeg begeleiding om jouw te ondertsuenen. Je gaat servicegericht aan de slag.

Werkzaamheden

 • Productiewerk (in- en ompakken, stickeren, sealen)
 • Ondersteunende werkzaamheden voor andere organisaties binnen het gebouw
 • Kantine en lunchverzorging

Contact

Wil jij graag bij De Teruggave aan de slag? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

Stel je vraag

Locatie en contact

Gasthuisvelden 11
4811VX, Breda
Bekijk op google maps

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Björn: van fietsenmaker tot barista

  Het verhaal van Bas en Björn. Björn was vroeger fietsenmaker, maar wilde toen graag aan de slag als barista. Onder begeleiding van Bas leerde hij het vak en krijgt hij steeds meer verantwoordelijkheden.

  Lees het verhaal van Björn
 2. Bakken maar!

  Appeltaarten en -flappen, progrestaarten, belegde broodjes en wat al niet meer: fijnproevers weten bakkerij en traiteur Smaakmakers in Goirle steeds beter te vinden. Iris werkt vijf dagen per week in de bakkerij, op de traiteurafdeling en in de winkel. Naar volle tevredenheid, vertelt ze. “Ik kan hier helemaal mezelf zijn.

  Lees het verhaal van Iris
 3. Michel Broumels: ‘Mijn droom is uitgekomen’

  In 2010 startte Michel Broumels vanuit de dagbesteding van Amarant bij de Kringloper. Hij had een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Nu is hij trotse bezitter van een rijbewijs, een bakwagen én een volwaardig dienstverband bij het Roosendaalse warenhuis.

  Lees het verhaal van Michel