Welkom op De Vleugel! De Vleugel is een groot activiteitencentrum in Tilburg. We hebben een breed aanbod van activiteiten binnen en buiten voor clienten met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Ook vrijwilligers voelen zich bij ons thuis en zijn graag gezien. We nodigen je graag uit voor een kennismaking en rondleiding op deze mooie plek.  

Algemeen

De Vleugel is een plek voor activerende en belevingsgerichte dagbesteding in de wijk Tilburg West. Er komen veel verschillende mensen van jong tot oud. Iedere groep heeft zijn eigen activiteiten. Clienten kunnen met hun individuele weekprogramma gebruik maken van verschillende groepen en verschillende activiteiten. Indien er sprake is van verzorging dan kunnen dit veelal realiseren. De begeleiding kan nabij zijn maar ook op afstand begeleiden. Net wat het best passend is voor jou. Kortom, bij De Vleugel is er voor elk wat wils. Wij zijn pas tevreden als iedereen met een glimlach op het gezicht naar huis gaat en ook zin heeft om de dag er op weer te komen.

Activiteiten en Werkzaamheden 

Je kunt bij ons terecht voor activerende en belevingsgerichte dagbesteding . Een mix van beiden is mogelijk. Iedere groep heeft een eigen weekprogramma. Bij aanvang wordt in overleg met jou een geschikt programma opgesteld. Dit kan een mix van meerdere groepen zijn. En als er een aanleiding is om het aan te passen, doen we dat samen.

De groepen hebben allen een verschillende functie en invulling qua activiteitenaanbod. De variatie is groot: creatieve activiteiten, inpakwerk, muziek, bewegen, service gerichte taken, zorg voor de buurt, samen naar de markt, etc. De verschillende doelgroepen maken dat een activiteit voor de een ingezet kan worden voor ontwikkeling en bij de ander voor behoud van vaardigheden.  

Contact 

Wil ijj graag aan de slag bij Activiteitencentrum De Vleugel? Of wil je nog meer weten over deze leuke locatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We nemen graag de mogelijkheden met je door. 

Cactus voor het raam
Cactus voor het raam
Mooie sieraden
Mooie sieraden
De binnenplaats tuin
De binnenplaats tuin
Potjes vol met lekkers
Potjes vol met lekkers
Babykleding
Babykleding
De tuin
De tuin

Vacatures voor cliënten

Stel je vraag

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Janny verbindt kunst met liefhebbers

  Na haar pensionering was Janny Slock (68) op zoek naar een nieuwe invulling voor haar dagelijks leven. Zo kwam ze terecht bij dagbestedingslocatie ARTenZO Tilburg, waar ze sinds zeven jaar de kunstuitleen in goede banen leidt.

  Lees het verhaal van Janny
 2. Björn: van fietsenmaker tot barista

  Het verhaal van Bas en Björn. Björn was vroeger fietsenmaker, maar wilde toen graag aan de slag als barista. Onder begeleiding van Bas leerde hij het vak en krijgt hij steeds meer verantwoordelijkheden.

  Lees het verhaal van Björn
 3. Michel Broumels: ‘Mijn droom is uitgekomen’

  In 2010 startte Michel Broumels vanuit de dagbesteding van Amarant bij de Kringloper. Hij had een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Nu is hij trotse bezitter van een rijbewijs, een bakwagen én een volwaardig dienstverband bij het Roosendaalse warenhuis.

  Lees het verhaal van Michel