Woonvorm de Wachter in Etten-Leur is een prachtige locatie. De woonvorm bestaat uit elf appartementen, verdeeld over het gehele gebouw. Het gebouw is gelegen in het centrum van Etten-Leur. Er is een appartement waar de begeleiding aanwezig is en waar cliënten welkom zijn voor een bakje koffie. Begeleiding vindt plaats in het appartement van de cliënt zelf, veelal op afgesproken momenten. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kom dan eens met ons praten. Naast een fijne plek om te wonen, hebben we ook veel aandacht voor bijvoorbeeld zelfstandig wonen, werken en leren. Samen benutten we de mogelijkheden die er zijn.

Stel je vraag

Locatie en contact

Valpoort 221
4873BM, Etten-Leur
Bekijk op google maps

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

  1. Bakken maar!

    Appeltaarten en -flappen, progrestaarten, belegde broodjes en wat al niet meer: fijnproevers weten bakkerij en traiteur Smaakmakers in Goirle steeds beter te vinden. Iris werkt vijf dagen per week in de bakkerij, op de traiteurafdeling en in de winkel. Naar volle tevredenheid, vertelt ze. “Ik kan hier helemaal mezelf zijn.

    Lees het verhaal van Iris
  2. Joep (22) durft weer te dromen

    Joep heeft veel instellingen van binnen gezien, maar nergens hield hij het lang vol. “Ik voelde me niet op mijn gemak, er was geen goede plek voor mij. Het FACT team heeft mij thuis geholpen. Het gaat nu steeds beter met me.”

    Lees het verhaal van Joep