Algemeen

We hebben een breed aanbod aan activiteiten, denk aan; barista koffies maken in de koffiecorner, koken, schilderen, ontwerpen, naaimachine, creatief, beautyhoek, in de tuin werken en nog veel meer! We bieden zorg op maat, dus kunnen altijd kijken naar de mogelijkheden voor verschillende wensen. Als jij een tof idee hebt, laat het ons vooral weten!

Activiteiten en Werkzaamheden 

De zorgvorm is een mix tussen arbeidsmatige en activerende dagbesteding, of uiteindelijk toeleiding naar (betaald) werk. Vandaar dat de Draaierij ook wel een oriëntatiecentrum wordt genoemd. Met oriëntatie doelen we op het uitproberen van al die verschillende activiteiten die we in huis hebben, maar misschien ook wel met een van de ondernemers in de omgeving (restaurant RAW, club Smederij, koffiezaak Stoom013, etc.)
Een klein team van begeleiders gaat samen met de deelnemer werken aan doelen, zoeken naar mogelijkheden en samenwerkingen. De sfeer is gemoedelijk, ongedwongen, inspirerend en vooral gezellig!
De Draaierij bevindt zich in de Spoorzone, een opkomende, bruisende en inspirerende plek in Tilburg, waar een hoop prikkels zijn die omgezet kunnen worden in ideeën, bedrijvigheid en activiteiten.
Op de Draaierij gaan we er van uit dat iedereen welkom is. Wel gaan we van te voren goed kijken waar behoeftes liggen en of de omgeving, doelgroep en activiteiten helpend voor kunnen zijn. In overleg is veel mogelijk. Er is geen leeftijdsgrens. De ervaring leert dat de meeste deelnemers tussen de 20 en 30 jaar oud zijn, en de doelgroep LVB+ is.

Contact

Interessant? Vind ons op insta of facebook, of neem via de mail of telefoon contact op.
Maar wat ook kan: kom gezellig eens langs! Onze deur staat altijd open, en je bent altijd welkom voor een bakje heerlijke koffie van onze barista. Tot ziens bij de Draaierij!
 

Banner voor het pand
Banner voor het pand
Cliënt aan het werk achter computer
Cliënt aan het werk achter computer
Cliënt geeft plantjes water
Cliënt geeft plantjes water
Haren doen in de beautyhoek
Haren doen in de beautyhoek
Barista
Barista

Vacatures voor cliënten

Stel je vraag

Locatie en contact

Burgemeester Brokxlaan 26 (hal 79)
5041SB, Tilburg
Bekijk op google maps

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

  1. Björn: van fietsenmaker tot barista

    Het verhaal van Bas en Björn. Björn was vroeger fietsenmaker, maar wilde toen graag aan de slag als barista. Onder begeleiding van Bas leerde hij het vak en krijgt hij steeds meer verantwoordelijkheden.

    Lees het verhaal van Björn
  2. Een creatieve en mentale boost voor Mario

    Bij de Draaierij in de Spoorzone ontwikkelde Mario (24) zijn creativiteit én hervond hij zijn motivatie. “De Draaierij zorgt voor een lach op mijn gezicht die ik lang niet heb gehad.”

    Lees het verhaal van Mario