Aan de Doornboslaan wonen cliënten in de leeftijd van 23 tot en met 50 jaar. De meeste cliënten zijn echter onder de 35 jaar oud. Als je op de Doornboslaan woont, betekent dit dat je bereidt bent om begeleiding van Amarant te ontvangen. Het is niet mogelijk om op de Doornboslaan te wonen, zonder de getekende zorg- en dienstverleningsovereenkomst en een passende beschikking van de gemeente.

Persoonlijk begeleider
Elke cliënt heeft een persoonlijk begeleider. Deze coördineert jouw begeleiding en schrijft samen met jou het persoonlijk plan. De uitvoering van jouw begeleiding wordt door heel het team gedaan.

Koffiemomenten
Er zijn op verschillende momenten gezamenlijke koffiemomenten. Je kunt hier vrijblijven bij aanwezig zijn. Deze koffiemomenten vinden plaats op het steunpunt. Je kunt dan terecht voor een bakje koffie of thee en voor het ontmoeten van andere bewoners. Zo kun je op jezelf zijn en toch andere ontmoeten. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kom dan eens met ons praten. Naast een fijne plek om te wonen, hebben we ook veel aandacht voor bijvoorbeeld zelfstandig wonen, werken en leren. Samen benutten we de mogelijkheden die er zijn.Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kom dan eens met ons praten. Naast een fijne plek om te wonen, hebben we ook veel aandacht voor bijvoorbeeld zelfstandig wonen, werken en leren. Samen benutten we de mogelijkheden die er zijn.

Stel je vraag

Locatie en contact

Doornboslaan 151
4816CZ, Breda
Bekijk op google maps