Ben je dringend op zoek naar een woning omdat je dakloos bent of dreigt te worden? Dan kan je bij ons terecht. Of je nu alleenstaand bent of een gezin hebt, samen vinden we hier een warm thuis. Bij ons kan je terecht voor een periode van maximaal 2 jaar. Wij zijn een bijzondere leefgemeenschapwaar we bewust met elkaar samen wonen.

Een goede buur zijn voor elkaar
We kijken naar elkaar om, helpen elkaar en dragen actief bij aan onze gemeenschap.Hier ben je niet alleen. Als je hier woont, zetten we ons allemaal in om elkaar te ondersteunen en een veilige, vriendelijkeomgeving te creƫren waar iedereen zichthuis voelt. En we houden van samen dingen doen! In ons complex hebben we een gezamenlijke ruimte en organiseren weactiviteiten waar iedereen aan kan deelnemen.

We verwachten ook iets van jou
Als bewoner draag je bij aan een fijne sfeer en leefklimaat. Je helpt anderen en staat open voor hulp van anderen. Ook neem je een actieve rol in onze gemeenschap, zoals het deelnemen aan activiteiten en bewonersvergaderingen. Verder vragen we je om een goede huurder te zijn. Je zoekt actief naar een volgende woonplek en je staat ingeschreven bij Klik voor Wonen.

Hier hou je rekening mee
Wil je bij ons wonen, dan hebben we eerst een intakegesprek met je om samen te beoordelen of onze gemeenschap bij je past. Je krijgt een huurcontract voor maximaal 2 jaar en je volgt onze huisregels. Weet ook dat Alwel je zal ondersteunen bij het vinden van een nieuwe woonplek.

Locatie en contact

Gageldonkstraat 7
4824PH, Breda
Bekijk op google maps

Bel Gageldonk
076 5645050