Have a break - Destil
Have a break Destil is een horecagelegenheid waar mensen werken die graag de (kook)handen uit de mouwen steken. Je werkt zelfstandig in een team. We bereiden de lunch voor de werknemers van Destil. Elke dag komen rond de 80 a 90 mensen lunchen. Het is gezellig, lekker druk en we hebben veel lol tijdens ons werk. Je werkt naar wat je al wel kunt. Wat je niet kunt gaan we je leren.

Ervaringen bij Amarant
Ervaringsverhalen
-
Hoe Joey met hulp van Opmaat Brabant aan een leuke baan kwam
Joey woont in Castelre dichtbij de Belgische grens. Joey is als persoon een echte doener en leert in de praktijk. Met hulp van Opmaat Brabant heeft Joey nu een baan als facilitair medewerker bij Ponderosa, waar hij het erg naar zijn zin heeft.
Lees het verhaal van Joey -
Bakken maar!
Appeltaarten en -flappen, progrestaarten, belegde broodjes en wat al niet meer: fijnproevers weten bakkerij en traiteur Smaakmakers in Goirle steeds beter te vinden. Iris werkt vijf dagen per week in de bakkerij, op de traiteurafdeling en in de winkel. Naar volle tevredenheid, vertelt ze. “Ik kan hier helemaal mezelf zijn.
Lees het verhaal van Iris -
Michel Broumels: ‘Mijn droom is uitgekomen’
In 2010 startte Michel Broumels vanuit de dagbesteding van Amarant bij de Kringloper. Hij had een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Nu is hij trotse bezitter van een rijbewijs, een bakwagen én een volwaardig dienstverband bij het Roosendaalse warenhuis.
Lees het verhaal van Michel
Blijf op de hoogte van Amarant
Nieuws
-
Verbod discriminatie om handicap of seksualiteit in grondwet
-
Intensieve krachttraining haalbaar bij volwassenen met een verstandelijke beperking
-
Peter van den Broek nieuw lid Raad van Bestuur Amarant
-
Symposium ‘10 jaar GOUD: samen onderweg’
-
Amarant focust op langdurige zorg en begeleiding voor cliënten met autisme normaal begaafd