Algemeen

Have a break Destil is een horecagelegenheid waar mensen werken die graag de (kook)handen uit de mouwen steken. Je werkt zelfstandig in een team. We bereiden de lunch voor de werknemers van Destil. Elke dag komen rond de 80 a 90 mensen lunchen. Het is gezellig, lekker druk en we hebben veel lol tijdens ons werk. Je werkt naar wat je al wel kunt. Wat je niet kunt gaan we je leren.

Activiteiten en Werkzaamheden

Onze werktijden zijn van maandag tm vrijdag van 9-16u. Je gaat aan de slag met allerlei horecawerkzaamheden;

 • Bereiden van lunchgerechten (zowel warme als koude gerechten / soep / broodjes / salades / snacks)
 • Klaar zetten van het buffet
 • Helpen van klanten
 • Opruimen
 • Schoonmaken

Je kunt bij ons diverse horeca-certificaten behalen!

Contact

Wil jij graag bij Have a Break Destil aan de slag? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

Vacatures voor cliënten

Stel je vraag

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Hoe Joey met hulp van Opmaat Brabant aan een leuke baan kwam

  Joey woont in Castelre dichtbij de Belgische grens. Joey is als persoon een echte doener en leert in de praktijk. Met hulp van Opmaat Brabant heeft Joey nu een baan als facilitair medewerker bij Ponderosa, waar hij het erg naar zijn zin heeft.

  Lees het verhaal van Joey
 2. Bakken maar!

  Appeltaarten en -flappen, progrestaarten, belegde broodjes en wat al niet meer: fijnproevers weten bakkerij en traiteur Smaakmakers in Goirle steeds beter te vinden. Iris werkt vijf dagen per week in de bakkerij, op de traiteurafdeling en in de winkel. Naar volle tevredenheid, vertelt ze. “Ik kan hier helemaal mezelf zijn.

  Lees het verhaal van Iris
 3. Michel Broumels: ‘Mijn droom is uitgekomen’

  In 2010 startte Michel Broumels vanuit de dagbesteding van Amarant bij de Kringloper. Hij had een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Nu is hij trotse bezitter van een rijbewijs, een bakwagen én een volwaardig dienstverband bij het Roosendaalse warenhuis.

  Lees het verhaal van Michel