Algemeen

Have a Break Gilze-Rijen biedt arbeidsmatige dagbesteding in de bedrijfskantine van de gemeente Gilze-Rijen. Naast het serveren van een heerlijke lunch verzorgen we ook de catering voor de gemeente Alphen-Chaam en Baarle-Nassau. Hou je van aanpakken en midden in de maatschappij zinvol werk verrichtten, dan is werken in onze bedrijfskantine misschien wel iets voor jou.

Begeleiding is altijd in de buurt. Je kunt dus altijd je vragen kwijt. Je krijgt ondersteuning bij het bereiden van o.a. broodjes, salades met duidelijke recepten. En misschien heb je die dan na een tijdje misschien wel helemaal niet meer nodig. Have a break biedt kansen aan mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking, NAH of een vorm van autisme.

Activiteiten en Werkzaamheden

Onze werktijden zijn van maandag tm donderdag van 9-16u. Je gaat aan de slag met allerlei horecawerkzaamheden;

 • Bereiden van lunchgerechten en catering (zowel warme als koude maaltijden / soep / broodjes / salades / snacks)
 • Helpen van klanten
 • Bedienen van de kassa
 • Uitserveren van gerechten
 • Wassen en de afwas
 • Opruimen en schoonmaken

Je kunt bij ons diverse horeca-certificaten behalen!

Contact

Wil jij graag bij Have a Break Rijen aan de slag? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

Vacatures voor cliënten

Stel je vraag

Locatie en contact

Raadhuisplein 1
5121JX, Rijen
Bekijk op google maps

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. De droom van Lisa (19): werken in een echte bakkerij

  'Ik werk al drie jaar in de bakkerij van Amarant. Daar bak ik koekjes, taarten en andere lekkere dingen. Leuk werk, maar het liefst wil ik bij een echte bakkerij gaan werken, buiten Amarant.

  Lees het verhaal van Lisa
 2. Björn: van fietsenmaker tot barista

  Het verhaal van Bas en Björn. Björn was vroeger fietsenmaker, maar wilde toen graag aan de slag als barista. Onder begeleiding van Bas leerde hij het vak en krijgt hij steeds meer verantwoordelijkheden.

  Lees het verhaal van Björn
 3. Hoe Joey met hulp van Opmaat Brabant aan een leuke baan kwam

  Joey woont in Castelre dichtbij de Belgische grens. Joey is als persoon een echte doener en leert in de praktijk. Met hulp van Opmaat Brabant heeft Joey nu een baan als facilitair medewerker bij Ponderosa, waar hij het erg naar zijn zin heeft.

  Lees het verhaal van Joey