In oktober 2018 heeft de gemeente Gilze-Rijen de opdracht gegeven de lunchroom compleet opnieuw in te richten. Reden hiervoor was dat wij als Amarant na 7 jaar hebben laten zien dat we een grote meerwaarde hebben voor de drie gemeentes waar we de lunches voor verzorgen. Samen met de medewerkers en de mensen van de gemeente hebben wij veel aandacht besteed aan de heropening. De burgemeester heeft met een medewerker de officiële opening verricht.

Stel je vraag

Locatie en contact

Raadhuisplein 1
5121JX, Rijen
Bekijk op google maps

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. De droom van Lisa (19): werken in een echte bakkerij

  'Ik werk al drie jaar in de bakkerij van Amarant. Daar bak ik koekjes, taarten en andere lekkere dingen. Leuk werk, maar het liefst wil ik bij een echte bakkerij gaan werken, buiten Amarant.

  Lees het verhaal van Lisa
 2. Björn: van fietsenmaker tot barista

  Het verhaal van Bas en Björn. Björn was vroeger fietsenmaker, maar wilde toen graag aan de slag als barista. Onder begeleiding van Bas leerde hij het vak en krijgt hij steeds meer verantwoordelijkheden.

  Lees het verhaal van Björn
 3. Hoe Joey met hulp van Opmaat Brabant aan een leuke baan kwam

  Joey woont in Castelre dichtbij de Belgische grens. Joey is als persoon een echte doener en leert in de praktijk. Met hulp van Opmaat Brabant heeft Joey nu een baan als facilitair medewerker bij Ponderosa, waar hij het erg naar zijn zin heeft.

  Lees het verhaal van Joey