Algemeen

Bij Have a Break Rabobank werk je in een gezellige groep medewerkers. Begeleiding is altijd nabij. Je werkt aan je eigen werkcompetenties en je leert samenwerken met collega's. Er wordt geholpen om je verder te ontwikkelen.

Het contact met het personeel van de bank is leuk. De begeleiding neemt de tijd voor mij om dingen te leren en ik kan er altijd mee praten.

Werkzaamheden

 • Voorbereiden van de lunch
 • Aanvullen van de pantry's
 • Zorgen voor koffie, thee en lunch voor vergaderingen

Contact

Wil jij graag bij Have a Break Rabobank aan de slag? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

Stel je vraag

Locatie en contact

Laan van Limburg 2
4701BP, Roosendaal
Bekijk op google maps

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Puur Culinair: optimale verbinding tussen cliënt en voeding

  Eten is emotie, en goede voeding draagt heel direct bij aan de kwaliteit van leven. Vanuit die overtuiging ontwikkelde Puur Culinair onder de naam Moe’s smakelijke gerechten die geschikt zijn voor mensen met kauw- en slikproblemen.

  Lees het verhaal van Puur
 2. Samen aan tafel voor maximale verbinding

  Op dagbestedingslocatie De Tongerlose Hoef sloegen Amarant en buurtrestaurant Resto-013 de handen ineen. Twee keer per week genieten cliënten én buurtbewoners hier samen van een goedkope en voedzame maaltijd.

  Lees het verhaal van Vrijwilligers
 3. Rini bakt vrijwillig met plezier!

  Rini (57 jaar) is inmiddels al 9 jaar vrijwilliger bij de Smaakmakers in Goirle. Helaas werd hij, na 31 jaar werken in een bakkerij, afgekeurd. “Thuis zitten was voor mij geen optie meer; de muren kwamen op een gegeven moment op me af.

  Lees het verhaal van Rini